Horoskop na červen: přichází léto a nová dobrodružství!

www.bigstockphoto.com
|
25. 05. 2018
|
Konečně teplo. Konečně přichází jaro, atmosféra je uvolněnější, z rádií už skoro zní letní hity. Tak je na čase se podívat na to, co připravily pro jednotlivá znamení zvěrokruhu hvězdy. Na co bys měla být v červnu připravená?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Ty se asi v červnu moc nezastavíš. Pokud na další měsíce plánuješ dovolenou, tak už tuplem ne. Na pořadu dne (tedy celého měsíce) je pohyb, cestování, přesuny, změny jako takové. Spousta komunikace i učení. Dávej si dobrý pozor, jak působíš na své okolí. Mohla bys totiž potkat někoho, kdo bude pro tvůj další život důležitý, především v pracovní rovině.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pro Býky bude červen měsíce peněz, v pozitivním slova smyslu. Dostaneš přidáno nebo zvýšíš ceny za svoje služby. Už bylo na čase! Bylo by ale fajn si trochu odpočinout, než nastavíš ještě vyšší laťku. Vyber si konečně místo pro svou další dovolenou, a pokud to jde, užij si ji klidně už před začátkem letních prázdnin.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U Blíženců bude taky horké téma peněz, spíš ale v tom smyslu, že doplatí poslední splátky z dluhu nebo vyřeší nějaký majetkový spor. Do konce měsíce by měli mít zrozenci tohoto znamení ve financích zcela jasno. Kromě cest je mohou čekat i kurzy a jiné metody vzdělávání. Ať už půjde o obor, kterému se věnuješ, nebo o cokoli jiného, neboj se zapojit. Prospěje ti to!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ačkoli je hodně světla a tepla, zrozenci v Raku si budou v červnu připadat spíš jako uprostřed zimy. Dohánět je budou psychické potíže, které možná už delší čas ignorují, mohou se k tomu všemu ještě zaplést do pomluv, což jim jen uškodí. Konec měsíce ale přece jen něco pozitivního přinese – Raci budou konečně vědět, kterými lidmi se chtějí dál obklopovat v práci i v osobním životě.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou v červnu úplnými miláčky hvězd. Na co sáhnou, to se jim povede. Především druhá polovina měsíce bude hodně úspěšná. Na konci měsíce může odeznít i vleklý zdravotní problém. Pokud jsi Lvice, dej si pozor na lidi, kteří se do tvého života vracejí z minulosti. Nemusí to být proto, že jsi jim chyběla, ale proto, že jim čistě pragmaticky vyhovovalo mít tě nablízku.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Práce, práce a zase práce. Hlavně nová práce nebo rozšíření kolektivu. Cokoli, co už delší dobu řešíš v souvislosti s kariérou se najednou jako zázrakem pohne kupředu. Využij toho! V osobních vztazích bude červen pořádnou prověrkou. Jen ty nejpevnější svazky vydrží. Snaž se nezanedbávat své zdraví, časté prohřešky by se ti mohly vrátit jako bumerang dřív, než bys čekala. Nezapomeň brát pravidelně léky, které máš. Chyba by se ti vymstila.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

U Vah teď hraje prim otázka dovolené, ciziny, cestování obecně. Možná začneš konečně plánovat, co s létem, možná už dokonce někam vyjedeš. Může se tě týkat i cesta spojená s prací, která tě může příjemně obohatit, tak se jí nebraň. Váhy zatouží být kreativní, budou chtít vytvářet cokoli nového, ať už v oblasti abstraktní, tak v realitě běžného života. A budou mít ideální čas na pobyt s přáteli.

bigstock-happy-friends-in-the-park-on-a-237784375_0.jpg

Vydej se s přáteli na piknik, na kolo nebo do kina. Všechno se povede!
Váhy si budou v červnu extra rozumět se svými přáteli!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Kolem Štírů se bude motat Amorek se svým šípem a taky pár úředníků, kteří by si přáli dořešit něco, co už je dlouho rozjednané. Štíři budou chtít být ve všech směrech aktivní, budou chtít všechno vylepšovat. Dej si v takovém případě pozor na to, abys od ostatních nevyžadovala dokonalost. To nejde!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou místo dovolené a nějakého toho „vypnutí“ řešit spíš svou vlastní domácnost. Ať už budete mít starosti s něčím dlouhodobějším, nebo se potýkat „jen“ s akutní havárií, nepůjde to tak, jak byste si přáli. Ale nebojte se, s koncem měsíce trápení skončí a pak už bude dobře. Dejte si pozor na drobná zranění, nepozornost jejich vzniku nahrává.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jako by si měli konečně dávat do pořádku život. Možná už uvidíš východisko z problému, který ti nedává spát. Na obzoru je zlepšení situace v rodinných vztazích. Je taky na čase vybalancovat pracovní a osobní život. Nebo si chceš zadělat na zdravotní potíže z vyčerpání? Peněz budeš mít tak akorát. Na vyskakování to není, ale už jsi na tom nejspíš byla i o dost hůř.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se v červnu taky dočkají pořádného posunu. Vyloučené nejsou náhlé a zásadní změny ve všech oblastech života. Kdo je v pondělí sám, může v sobotu snídat s novou láskou. Dávej si jen pozor na peníze a vyhni se sázkám a hazardu. Štěstí se na tebe v téhle rovině usmívat moc nebude.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Bydlení, stěhování, vylepšování domácnosti. To je hlavní téma června pro Ryby. Tento měsíc bude bohatý i na přírůstky do rodiny i na jejich početí! Pokud s miláčkem plánujete děti, pusťte se do toho teď! A dej si pozor na klimatizaci. Ta by ti mohla počátek léta pěkně znepříjemnit.

Související články