Horoskop na červen 2019: Lvi zbohatnou, Ryby čeká svatba

www.bigstockphoto.com
|
30. 05. 2019
|
Červen se už tradičně ponese v duchu prvních letních měsíců. Co to znamená? Rozběhnou se grilovačky, letní festivaly i dovolené. Chceš vědět, co tě během tohohle měsíce čeká a nemine? Přečti si, co si pro tebe hvězdy přichystaly!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani to budou mít v červnu doslova jako na houpačce. Měsíc pro ně nezačne úplně nejlépe. Pravděpodobně se budou potýkat s nedostatkem financí anebo řešit menší rodinnou krizi. Vše se ale zlomí v polovině měsíce, kdy jim hvězdy všechno vynahradí. Vyloučená není atraktivní pracovní cesta anebo výhra v loterii.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci ze sebe vydají v červnu maximum. Bude to totiž vyžadovat jejich práce. I přes to, kolik jim toho šéfové naloží, by ale neměli zapomínat na rodinu a partnera. V červnu bude totiž potřebovat jejich oporu. A pokud vám, milí Býci, nebude zbývat síla řešit rodinné záležitosti, nedivte se, když vaše drahá polovička začne hledat pochopení jinde.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci zažijí měsíc hojnosti. Dařit se jim bude nejen na poli pracovním, ale zejména osobním. Vyloučena není ani žádost o ruku nebo dlouho očekávaný přírůstek do rodiny. Tak, či onak, půjde o měsíc, který si budete, milí Blíženci, vyloženě užívat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou řešit určité rodinné záležitosti. Hvězdy zatím neprozrazují, jak zásadní pro jejich další život budou. Půjde však o záležitosti, které jste, milí Raci dlouho odkládali. Při jejich řešení nelítejte s hlavou v oblacích a dívejte se na svět spíše realisticky. V budoucnu se vám to mnohokrát vyplatí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ani Lvi nepřijdou během června zkrátka. Osud a hvězdy jim do cesty přihrají menší výhru v loterii. Aby toho nebylo málo, na nějakou tu finanční odměnu si přijdou také v práci. Vyloučeno není povýšení a zajímavá služební cesta, na které potkají nové přátele a možná i životní lásku. Vyplatí se být obezřetný, ale také otevřený novým známostem a možnostem.

paint-2985569_1280.jpg

Červen bude zajímavý snad pro všechna znamení.
V červnu se tedy rozhodně nikdo nudit nebude.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny nebude v červnu zajímat nic jiného než práce. Protože je čeká větší výdaj, vyburcují svoji pracovní morálku na maximum. Trápit je ale bude nedostatek zakázek i počet odpracovaných hodin. Není proto vyloučeno, že sáhnou po menší letní brigádě, která jim pomůže obohatit domácí rozpočet.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si moc klidný červen neužijí. Pokud vychovávají potomky, dostanou od nich pořádnou lekci. Zjistí totiž, že jejich milované dítko už není tím malým bezbranným uzlíčkem, ale pořádně rozjíveným teenagerem, do jehož světa nebude lehké proniknout. Pravděpodobně vás, milé Váhy, překvapí prospěch vašeho raubíře anebo jisté kázeňské prohřešky.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se sotva vrátili z dlouhých cest a už se znovu můžou balit. Ani během června totiž nevydrží sedět doma. Pendlovat budou mezi domovem a horami, které tak milují. Vyčistí hlavu, naberou novou energii, která se jim bude u příležitosti prvních podzimních dnů náramně hodit. Vyloučena není ani nečekaná návštěva, která potrénuje jejich bránice.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci by z kalendáře nejraději vymazali květen, kdy se jim ani trochu nedařilo. Pokud však vydrží a neklesnou na mysli, červen jim to v mnohém vynahradí. Po nepříjemných hádkách a bolestivých rozchodech na ně čeká měsíc plný nových příležitostí a atraktivních tváří. Vyloučen není ani letní flitr anebo nečekané spojení, které může vyústit ve společný život.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, dávejte si pozor na ledviny a slinivku. V červnu totiž budete ohroženi mnohými zdravotními neduhy, které mohou vyústit v nepříjemnou operaci s dlouhou rekonvalescencí. Pozor na nadměrný přísun alkoholu i nezřízené letní party. Snažte se co nejvíc odpočívat a do svého jídelníčku zařaďte detoxikační potraviny. Vaše tělo to jistě ocení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se celý letošní rok plácají od jedné zdi ke druhé. Ani v červnu na tom nebudou o mnoho lépe. Trápí je ztráta milované osoby. Ta neodešla z povrchu zemského, ale z jejich života. Vodnáři, ruku na srdce – nemůžete si za tuhle ztrátu sami? Neudělali jste něco, co nelze odpustit ani zapomenout? Pokud chcete o svou milovanou/svého milovaného naposledy zabojovat, posbírejte všechny síly a zkuste to na konci prázdnin. Možná se dočkáte zázraku. A možná taky ne.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby v červnu nebudou řešit nic jiného než veselku. Pokud nepůjde o jejich vlastní svatbu, pak budou pravděpodobně svědky svatby někoho jiného. Zkorigovat všechny hosty, zajistit pořádnou zábavu, dostatek dobrého jídla a pití není nic jednoduchého. Vy to ale, milé Ryby, zvládnete na jedničku!

Související články