Virtuální erotika: striptýz, BDSM praktiky i vlastní film

vrsexhouse.cz
|
27. 11. 2019
|
To, na co se někteří báli byť jen pomyslet, se stalo skutečností. V Praze se v minulých dnech otevřelo první centrum virtuální erotiky ve Střední Evropě. Zažít tady můžeš třeba žhavý striptýz nebo si natočit vlastní erotický film.

Vzrušující svět, kde je možné (téměř) všechno

Centrum virtuální erotiky nabízí zcela unikátní zážitky, které posouvají hranice erotických služeb na novou úroveň. Ať už v posteli sníš o maličko tvrdších praktikách, nebo toužíš po vzrušujícím striptýzu od namakaného svalovce, tady se nemusíš bát realizovat ani ty nejkontroverznější představy. Alespoň tedy virtuálně. Vzrušující svět virtuální reality a her, kde erotika a sex hrají hlavní roli, nabízí jedinečný prostor pro relax a maximální uvolnění.

Diskrétní podnik s moderními pomůckami

Jak tohle všechno vypadá v praxi? Jde o nesmírně diskrétní a stylový podnik, který je vybaven luxusním zařízením, moderními pomůckami pro virtuální realitu a high-tech erotickými hračkami. Dokonalou atmosféru dotvářejí mimořádně reálné silikonové panny i samotná fantazie návštěvníka. I ty nejtajnější představy tady mohou ožít. To všechno bez komplikací a následků.

bigstock-sexy-female-lips-129072461.jpg

Staň se režisérkou vlastního erotického filmu

A co v tomhle centru virtuální erotiky vlastně můžeš zažít? Třeba zmíněný striptýz nebo scénku, ve které budeš vystupovat jako režisérka filmu pro dospělé. Jediné, co musíš udělat, je naplno si vychutnat nevšední zážitek, který na tebe v centru virtuální erotiky čeká. Díky lehkému a bezdrátovému zařízení s vysokým rozlišením si lze užít intimní společnost oblíbeného pornoherce na vlastní kůži. K dispozici je několik scénářů, přičemž každý zážitek je naprosto interaktivní a jedinečný.

30 minut za devět stovek

Tenhle jedinečný virtuální zážitek samozřejmě není zadarmo. Na určitou hodinu si rezervuješ jednu z místností a služeb, a za 30 minut zaplatíš necelých devět stovek. Na jednu stranu to rozhodně není málo, na druhou jde o zcela unikátní a komplexní erotický zážitek ve virtuální realitě, který ve střední Evropě nemá obdoby.

Láká tě virtuální erotika? Dej nám vědět, co si o téhle novince myslíš, do komentářů pod článkem.

Související články