Chyby, které ženy dělají v posteli. Není to tvůj případ?

Bigstockphoto
|
28. 07. 2023
|
Ne všechny ženy to v posteli zvládají na výbornou, dokážou se uvolnit a užít si všechno od začátku až do konce. Dělají pak jednu nebo druhou chybu, mnohdy je jich i víc. Víš, které jsou ty nejčastější? A neděláš je taky?

1. Příliš se stydíš

Stydět se můžeš za spoustu věcí, ale rozhodně ne za to, že ses právě ocitla s nějakým fešákem v posteli. A už vůbec by ses neměla stydět za svoje prsa, břicho nebo stehna, když už na tu postel opravdu dojde. Jestli by ses nejraději svlékla až po tmě a ještě pro jistotu zatáhla žaluzie, aby do ložnice neproniklo ani světlo pouliční lampy, tak stop! Jestli tě dotyčný chce, chce tě i s tvými možnými nedokonalostmi.

2. Ani nehlesneš

Neříkáme, že bys měla za každou cenu křičet, aby o tvých postelových radovánkách věděl celý kraj, ale úplně mlčet po celou dobu aktu taky není ideální. Tvůj kocourek potřebuje vědět, co se ti líbí a co ne, jestli dělá tohle nebo tamto dobře… A jestli mu nechceš dělat další ráno řádný rozbor, stačí se během aktu vyjadřovat zvuky.

3. Děláš mrtvého brouka

Jasně, to je ještě horší než zmíněné mlčení. Když už jsi s někým v posteli, nemůžeš nehnutě ležet. Ale to víme snad všechny. Dávno neplatí, že muž to má v posteli celé „oddřít“!

4. Máš strach z orálního sexu

Buď si myslíš, že to neumíš, že se mu to nebude líbit, že v tom nemáš praxi, nebo se ti ta představa z nějakého důvodu nelíbí. Zkus ale překonat strach, ve skutečnosti je tahle radůstka příjemná pro oba a muži ji často doslova vyžadují, protože ji prostě milují! 

bigstock-sexiness-comes-naturally-conf-363742780.jpg

Nestyď se a užívej si to. To se chlapům líbí!
Bigstockphoto
Na naši obranu – pánové taky nejsou vždycky úplně top...

5. Nechceš zkoušet nové věci

Experimentovat se dá spíš s dlouhodobým partnerem, kterému věříš. A jestli s ním chceš ještě dlouho být, měla bys přemýšlet o tom, jak čas od času váš milostný život okořenit. Jinak z radosti bude brzy nuda a jeden z vás se bude dřív nebo později poohlížet někde jinde.

6. Myslíš si, že pánové to chtějí pořád

Máš na něj chuť, ale on milování odmítl? Měla bys na něj začít ječet, že je neschopný, že je ti nevěrný nebo že jsi tlustá? Vůbec ne. Oni to pánové tvorstva opravdu nechtějí vždy a všude, tak se uklidni a zkus to jindy. 

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články