Láska nemá lockdown: Valentýn doma nemusí být nuda

bigstockphoto.com
|
03. 02. 2021
|
Ať už Valentýna slavíš, nebo ne, určitě nám dáš za pravdu, že dělat drahé polovičce radost je čas od času potřeba. Proto přinášíme 10 tipů na dárky, kterými se ti to určitě povede!

Originální trička

I přestože „párákům“ (rozuměj – párovým profilům na sociálních sítích) zrovna dvakrát nefandíme, uznáváme, že párové tričko nebo třeba vtipný hrnek s potiskem nezarmoutí.

Ukaž, že společně s kocourem patříte k tobě a pořiďte si origo trika, které nebude mít nikdo jiný. Kromě klasických párových triček dneska už můžeš sehnat i trička vybarvovací, u kterých se společně s drahou polovičkou královsky pobavíte.

Párová výzva

Současná pandemie nového druhu koronaviru a s ní související opatření kladou na naši psychiku obrovské nároky. Nemálo vztahů proto tenhle tlak neustojí a jednoduše „zařve“. Aby to nebyl tvůj případ, je potřeba do vztahu investovat.

Vyzkoušejte si proto společně s kocourem nějakou párovou výzvu. Zkuste se každý den něčím překvapit, napsat si hned ráno SMS, ve které vyzvednete to, co na tom druhém zbožňujete nebo třeba absolvujte domácí kurz vaření nebo tantra masáže. Fantazii se v tomhle případě meze nekladou.

Netradiční sladkosti

Daruj kocourovi ručně vyráběnou nebo zdobenou čokoládu, domácí med v originální skleničce se vzkazem nebo třeba bonboniéru plnou jeho oblíbených whiskey, či likérů v čokoládové lahvičce. Pokud chceš podpořit místní prodejce, skoč k nim pro vlastnoručně vyráběné a plněné pralinky nebo lanýže.

Svůdné prádlo

luxusním prádélkem (někteří to použité dokonce prodávají) prostě nemůžeš šlápnout vedle. Ledaže by byl tvůj kocour zapšklý puritán se slepeckou holí. Když v novém prádle vystřihneš ještě svůdný taneček (odvážnější kočky můžou i striptýz), o zábavu do brzkých ranních hodin budete mít stoprocentně postaráno.

Gurmánské speciality

Je úplně jedno, jestli svojí drahé polovičce připravíš romantickou večeři, kde bude hlavním chodem její oblíbené jídlo nebo se obložíš čerstvě připraveným suši. Láska prostě prochází žaludkem a my neznáme nikoho, kdo by gurmánským specialitám odolal. Pokud chceš navíc podpořit svou oblíbenou restauraci, ověř, jestli nenabízí speciální valentýnské menu, které si můžeš odnést s sebou.

bigstock-valentine-s-day-concept-valent-393640745.jpg

Svátek svatého Valentýna je příjemným procitnutím ze zimy.
bigstockphoto.com
Valentýn je vždycky tak trošku kýč. Proto se i kýče odpouštějí.

Růžičkoví pejsci a medvídci

Pejsci a medvídci ručně vyrobení z pěnových růžiček jsou podle nás tak trochu kýč, rozhodně se ale neminou účinkem. Tahle roztomilá blbůstka potěší každou rozněžnělou romantičku (a možná i Romana Tyčku), která touží po originálním a přitom milém dárečku. Jen počítej s tím, že tahle věc ti z peněženky odčerpá několik stovek.

Partnerské náramky

Jak ukázat, že k sobě patříte? Třeba originálním partnerským náramkem. Tenhle jednoduchý šperk můžeš sama vyrobit nebo si ho objednat už hotový s vlastními iniciály nebo polodrahokamy. Velikost náramku můžeš snadno upravit pomocí nastavitelného poutka a mít tak připomínku vaší romantické lásky pořád u sebe.

Fotografie na plátně

Co takhle zvěčnit vaše společné vzpomínky a okamžiky, u kterých se tají dech prostřednictvím obřího plátna? Spousta fotoateliérů dneska už umožňuje nahrát oblíbené fotky do jednoduchého online programu, kde z nich vytvoříš dokonalé umělecké dílo. Jen dávej pozor na kvalitu vybraných fotek. Přece jen budou na plátně ve finále několikanásobně zvětšené.

Speciální kytice s dobrotou

Kytka vždycky potěší. A co takhle ji vylepšit oblíbenými dobrotami, které tvoje drahá polovička zbožňuje? Kytici si můžeš nechat navázat od profesionálky, líp ale uděláš, pokud se na ni vrhneš pěkně sama doma a v klidu. Oblíbené květiny doplň o pralinky nebo malé bonbony a u kocourů vsaď třeba na uzeniny, sýrové kuličky nebo jiné pochutiny. Jen bacha na výběr konkrétních květin. Ty jedovaté raději vynechej.

Smyslná masáž

Masáž přijde po náročném pracovním dni vhod asi každému. Pokud s ní nemáš žádné zkušenosti, pořád se ještě stíháš to nejdůležitější přiučit v nejrůznějších online kurzech. Spoustu inspirativních videí najdeš třeba taky na Youtube nebo sociálních sítích. Nezapomeň na romantickou atmosféru a světlo svíček. Na pomoc si přizvi i masážní oleje, které uvolní svaly a pokožku příjemně zjemní.

Slavíš svátek svatého Valentýna, nebo ho zdárně bojkotuješ? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články