Nenávidíš sport? 5 vychytávek, díky nimž si ho zamiluješ!

Panasonic
Komerční článek
|
21. 08. 2016
|
Hektolitry potu, oblečení, nepříjemně se lepící na tvé rozpálené tělo, na které sis „prozíravě“ před odchodem z domů napatlala tunu tělového mléka, sluneční brýle sklouzávající z upoceného nosu a dech, který ne a ne popadnout!

Že přesně nějak takhle vypadají tvoje letní „pokusy“ o sportovní aktivitu? Pak se ti nemůžeme divit, že ke sportování nemáš žádný bližší vztah. Díky bohu za to, že dneska už existují vychytávky, které ti pobyt v posilovně nebo v parku dokonale zpříjemní!

Ať je hudba tvůj lék…

Dobře, pokud jsi neujížděla na kočičácích od Luneticu, asi ti tenhle song nic moc neříká. Na druhou stranu, zakousnout se do běžeckého oválu (jenom obrazně, prosím!) s oblíbeným interpretem, který ti bude do uší „šeptat“ svoji rockovou baladu není úplně od věci. Zapomeň na sluchátka vypadávající z uší a kabely, které mají výjimečný talent zamotat se takovým způsobem, který tě přivádí k šílenství!

Zkoukni řadu sluchátek Panasonic, které nesou označení BTS50 a jsou vybaveny Bluetooth, praktickým držákem za ucho a řadou vychytaných funkcí! Jedna z nich dokonce zvyšuje bezpečnost za špatného počasí nebo ve tmě. Sluchátka totiž v přední části svítí! Hele nevíme, jak ty, ale my je prostě chceme!

Rozjeď to v posilovně na plné pecky!

Že tě rozjařený Eric Prydz a jeho „Call On Me“ dovádí k šílenství? Kočky, které spíše než v posilovně najdou uplatnění v nočních klubech a pikantních videích, tě na obří obrazovce tvého oblíbeného fitka vyloženě iritují? Nenech si cpát cizí zadky (a předky) pod nos a na další návštěvu se důkladně vyzbroj vlastní hudební reprodukcí!

Pokud patříš mezi milovnice krystalicky čistých výšek a dunivých basů, pak v tvé sportovně-audiovizuální výbavě nesmí chybět stylové a elegantní „peckyPanasonic HDE10, za jejichž špičkovou audio technologii nové generace by se nemusel stydět ani vyhlášený DJ! Vymazlený tvar, který perfektně tlumí okolní zvuky (chápej, Eric a jeho kočičky už na tebe nemůžou!) a maximálně věrný zvuk podobný originální nahrávce, jsou výbavou, bez které ve fitku prostě nemůžeš fungovat

Na olympiádu můžeš trénovat i doma

Jestli máš mindráky z nějakého toho kila navíc, povoleného bříška nebo nevzhledných ďolíků na stehnech, fitcentru se budeš pravděpodobně vyhýbat doslova jako „čert kříži“. A my naprosto chápeme, že ty soucitné a někdy i opovržlivé pohledy okolí za jednu propocenou permici fakt nestojí. Sportování ale rozhodně nenechávej! Možná totiž ani netušíš, že řada sportovců, kterým se už dnes na krku houpe zlatá olympijská medaile, začínalo se sportem doma!

Protože je Panasonic oficiálním partnerem olympiády, u příležitosti jejího letního konání představil hned několik nadějných novinek, mezi které patří i model WFG20 vhodný pro domácí poslech hudby nebo sportovních zápasů, v nichž naši sportovci bojují o zlato! Po domácím tréninku zasloužený odpočinek, co myslíš?

hf500m_w_stylea_la_eu_etc_h160606.jpg

Na dovolené nenabírej kila, ale svaly!

Koncept stravování all inclusive je strašákem štíhlé linie. Pokud tě dovolená s neomezenou konzumací pokrmů i místních nápojů čeká, hoď za hlavu předsudky! Na dovolené přece nemusíš nabírat kila, která se tak těžce shazují, ale především „expy“ a svalovou hmotu! Co takhle si jít ještě před snídaní zaběhat na pláž?

Spící letovisko, čerstvý vzduch a šumění moře – dokážeš si představit ideální zahájení nového dne? A protože široko daleko nikdo nebude, můžeš své rozpálené tělo svlažit v tyrkysovém moři. Pokud budeš potřebovat „nakopnout“ k ještě lepším výkonům, přizvi si na pomoc over-ear sluchátka s označením HF300/M, které vynikají pohodlnými a příjemně měkkými náušníky, stejně jako perfektní hudební reprodukcí.

Magnetická přitažlivost

Na závěr jsme si pro tebe nechaly naprostou pecku! Tou jsou „peckyHJX21M, které tě dostanou svou magnetickou přitažlivostí. A to doslova! Sluchátka jsou vybavena dvěma cívkami a neodymovým magnetem.

Toto unikátní spojení vytváří zbrusu nový membránový systém Dual Axial Drive, který tě ohromí perfektním zvukem i hlubokými basy. Ideální společník na cesty i do parku!

Pochlub se svými úspěchy!

Protože se sportem, únavou a prokrastinací taky občas bojujeme, budeme rády, pokud se nám v diskuzi pod tímto článkem pochlubíš svými úspěchy. Vzájemně se můžeme podpořit a motivovat nebo si vyměnit zkušenosti. A když zrovna nebudeš mít svůj den, přijď si k nám postěžovat! Rády tě vyslechneme a jako útěchu ti „postneme“ třeba nějakého svalnatého kocoura

Tagy: 
Související články