Načerpejte vánoční inspiraci na ty nejoriginálnější dárky

Pexels
Komerční článek
|
12. 12. 2022
|
Při pohledu na sociální sítě může leckoho chytnout zoufalství. Lidé už se chlubí napečeným cukrovím a zabalenými dárky a vy stále nemáte ani inspiraci co pořídit? Nebojte, rozhodně v tom nejste sama. A s dárkovou inspirací vám dnes pomůžeme.

Pošlete své blízké za teplem

Co může být lepším dárkem než zážitek? A pokud je ten zážitek naplněn sluncem, dobrodružstvím a exotikou, tak už lépe opravdu pořídit nemůžete.

Dovolená je možná trošku netypickým dárkem pod stromeček, ale obdarovanému udělá radost na dlouhé měsíce. Nejdřív nastoupí překvapení a šok, poté těšení, samotný zážitek a nakonec vzpomínky, které mohou dělat radost dokonce celé roky.

Dovolená v Turecku nebo třeba v Katalánsku je ideálním dárkem pro maminku, ale radost určitě udělá i partnerovi, stejně jako starším dětem. A tohle bychom možná ani říkat neměli – ale radost pod stromečkem vlastně můžete udělat i sama sobě. 😉

unsplash.com_turecko.jpg


Unsplash

Kalendáře, fotoknihy nebo hrnky s vlastním potiskem potěší celou rodinu

Dalším zajímavým dárkem, který ještě letos pod stromeček stihnete pořídit, je dárek s vlastními fotkami.

Darujte svým blízkým praktický kalendář nebo hrnek, s nejdůležitějšími okamžiky uplynulého roku. Takové překvapení potěší obzvlášť rodiče – a dvojnásob, pokud se v nedávných měsících či letech stali čerstvými prarodiči.

Kalendář či fotoknihu si můžete navrhnout podle vlastních představ pohodlně on-line a pak už jen počkat, až vám zásilka dorazí. Ale pospěšte si – tisk přece jen nějakou tu chvilku zabere.

Chcete potěšit puberťáka, kamarádku nebo maminku? Sáhněte po měkkém dárku

Pro malé děti neexistuje horší dárek než ten měkký! Jenže jak roky přibývají, tím oblíbenějším dárkem se oblečení stává. Jak už jen takové obyčejné ponožky dovedou – zvlášť chlapa – potěšit! Puberťák určitě ocení značkové oblečení – a ještě o chlup víc možná dárkový poukaz na oblečení, aby si mohl vybrat sám.

Stejně tak i kamarádka určitě ocení pohodlné teplé legíny a maminku můžete potěšit nejen svíčkou či pěnou do koupele, ale třeba také pěknou sukní.

Ať už pro své blízké vyberete cokoliv, nejdůležitější je, aby byl dárek darovaný s láskou a od srdce. Takový totiž potěší pokaždé.

pexels_obleceni.jpg


Pexels
Související články