Neobvyklé sexuální praktiky z českých ložnic. Jací jsme v posteli?

redakce
Komerční článek
|
20. 12. 2019
|
Jak se chovají Češi v soukromí svých ložnic? Podívali jsme se na zoubek oblíbeným nemravnostem praktikovaným v českých luzích a hájích. Zapomeňte na misionáře, podle našeho průzkumu jsou Češi pěkně nemravní experimentátoři.

Lidská představivost je nevyčerpatelná a v oblasti sexu se vždycky najde něco, co nás může překvapit či dokonce šokovat. Nad některými bizarnostmi dokonce zůstává rozum stát. Věděli jste, že se mezi námi najdou milovníci, které vzrušuje například škrcení, výkaly nebo zvířátka? Takové extrémní úchylky však ponechme afyxofilikům, koprofilikům a zoofilům. Představíme vám ty méně zvrácené, i když stále neobvyklé praktiky, které nás, Čechy, v posteli lákají nejvíce.

Ženy přebírají velení

Že do zadku se nic nestrká? Omyl. Pro homosexuální páry je anální sex denní chleba. A jak je to u heterosexuálů? Když nahlédneme do statistik, zjistíme, že téměř 40 % hetero párů už zadní vrátka někdy prozkoumalo. Celá polovina z nich pak v těchto praktikách pokračuje.

Soulož muže se zadkem partnerky či partnera je naprosto běžná. Možná ale netušíte, že si role můžete prohodit. Mezi Čechy je stále oblíbenější praktika s názvem pegging. Dnešní rozmanitá doba nabízí mnoho možností, které dají zástupkyním něžného pohlaví možnost oplatit partnerovi jeho snahu. Řeč je o připínacích penisech. Ty zaručí, že veškerou dřinu tentokrát odmaká žena. Muž si trochu odfrkne a konečně zjistí, jak blahodárná je stimulace prostaty.

Abyste si však výměnu rolí dostatečně užili, mužův konečník musí být připravený. Proto je dobré celou oblast nejprve prozkoumat prstem. Posléze na scénu povolejte anální kolíky, které zadek dostatečně roztáhnou a připraví na veškerá dobrodružství. Začněte s nejmenšími průměry – v začátcích vám mohou dát zabrat i 2 centimetry v průměru. Velmi rychle se však vytrénujete na jakýkoliv mohutnější připínák.

neobvykle_sexualni_praktiky.jpg


pixabay.com

Tři… a víc

Vaši kolegové a blízcí přátelé vám nejspíš nepřiznají, že navštěvují swingers párty. My ale víme, že Češi swingers milují. Neděste se, návštěva swingers klubu nemusí automaticky vyústit v nespoutaný grupáč. Na takové akci vás k sexu nikdo nutit nebude, případně si můžete užívat pouze s tím, s kým jste dorazili. Taková neškodná trojka však není nikdy k zahození, ne? Vaše monogamií unuděná polovička bude nejspíš také souhlasit.

Ženy většinou nemají problém ukočírovat dva chlapy najednou – vlastní přeci rovnou tři osouložitelné otvory. Ale muž? Dvě ženy = 6 otvorů + (jenom) 1 penis, to může být pro někoho příliš velké sousto. Pokud vás partnerka nalákala do trojky s jinou ženou, nic nenechávejte náhodě a na situaci se pečlivě nachystejte. Investujte do umělé vaginy – ta vám pomůže vytrénovat sexuální fyzičku a výdrž k dokonalosti. Přece nechcete, aby tenhle dýchánek skončil předčasně.

„Roztáhněte nohy, podíváme se, co vás trápí.“

Jako malé děti jsme si na doktory hráli asi všichni. Málokdo však přizná, když tyhle nevinné hrátky přerostou v rajcovní divočinu. Nabídka českých sexshopů praská ve švech pod náporem kostýmů a pomůcek určených pro klinik hrátky. Ženy se převlékají za svůdné sestřičky nebo roztahují nohy partnerům ozbrojeným nefalšovanými gynekologickými zrcátky.

Chcete si doma zařídit vlastní ordinaci? Vybavte ji dilatátory a dalšími pomůckami pro klinik sex. Dilatátory se zastrkují do močové trubice, kterou příjemně dráždí zevnitř. Delší dilalátory dosáhnou i na pánskou prostatu a některé jsou dokonce vibrační – pokud jste nikdy nezkoušeli prostatu dráždit i zevnitř, ani nevíte, o co přicházíte. Takže navlečte svou partnerku do těsného kostýmku a poproste ji, aby vám udělala detailní vyšetření. Po chvíli si role klidně vyměňte, neboť dilatace může být příjemná i pro ženy.

Návrat batolete

Dudlíky, lízátka, počůrané pleny – to není výjev pouze z dětských pokojíčků, nýbrž i z českých ložnic. Hra na dospělé mimino (ABDL hrátky, adult baby) vzrušuje spoustu lidí. Kdo by netoužil na chvíli zahodit všechny starosti za hlavu a nechtěl se nechat s láskou opečovávat? V sexshopech naleznete kromě opravdových savých plen pro dospělé i latexové plenkové kalhotky, které využijete také při BDSM hrátkách a ponížení (mimochodem, taky velmi oblíbené praktiky). Do obou variant je žádoucí si během hrátek ulevit. Někteří fajnšmekři dokonce nosí pleny do práce. Co vy víte, třeba i váš šéf má plenu na sobě ve chvíli, kdy vám dává čočku.

Nebojte se experimentovat

Pokud patříte mezi ty, kteří zatím poznali pouze misionáře v kombinaci s polohou na pejska a koníčka, neváhejte vyzkoušet i něco zajímavějšího. Poděkuje vám partner, váš vztah a také se pořádně pobavíte. A nestyďte se, vždyť my Češi jsme docela experti na čuňačiny… jen o tom prostě nemluvíme.

Související články