Nechte se hýčkat dokonalým společníkem

Depositphotos
Komerční článek
|
17. 08. 2021
|
Vibrátor lidského partnera nenahradí. V těžkých časech vás nepohladí a neobejme a ani na rande vás nevezme… Přesto se jedná o dokonalého společníka, se kterým si užijete spoustu příjemných chvil a na vrchol vás dovede kdykoliv si jen vzpomenete. Víte, jak vybrat vibrátor, se kterým si vždy užijete ty nejžhavější okamžiky?

Typy vibrátorů – jaký je pro vás ten nejlepší?

Pod slovem vibrátor si možná ještě některé z vás představí takovou tu starou umělohmotnou napodobeninu penisu. A skutečně i takové vibrátory dneska na trhu najdete. Jedná se však spíše tak trochu o raritu.

Dnešní vibrátory častěji připomínají designovou dekoraci z budoucnosti než anatomickou kopii penisu.

Některé vibrátory mohou připomínat třeba i zmrzlinu.

Ale v nabídce Sexshopiku najdete samozřejmě i tu dobrou klasiku – například anatomický vibrátor s přísavkou, se kterým si užijete naprosto luxusní masturbaci ve sprše.

Pokud nemáte s vibrátory příliš zkušeností, může být poněkud náročné se v obrovské nabídce zorientovat a sáhnout hned poprvé po vibrátoru, který právě vám přinese maximum potěšení.

Jak hned na první pokus pořídit ten pravý?

vibrator-na-klitoris-ve-tvaru-zmrzliny-x1f366-satisfyer-sweet-treat-15710-33557.jpeg


sexshopik.cz

Jak vybrat vibrátor – základní otázky a kroky před prvním nákupem

Před tím, než se pustíte do nákupu, byste se měla poznat skutečně důkladně.

Jaké potěšení je pro vás to nejlepší – klitorální či vaginální? Tato otázka je jedna z nejdůležitějších. Pokud si užíváte především klitorálních orgasmů, můžete rovnou sáhnout po vibrátoru na klitoris nebo po kombinaci klasického vaginálního s výstupkem, který je určen právě na co největší uspokojení právě klitorisu. Pokud dáváte přednost vaginálnímu uspokojení, mohou pro vás být zajímavější vibrátory realistické.

Máte raději rychlou masturbaci, která uvolní stres a napětí nebo si ráda užíváte osamocené romantické chvilky se vším všudy? Pokud milujete rychlovku a nechcete s masturbací ztrácet příliš času, pravděpodobně oceníte stimulátor na klitoris, se kterým ženy dosáhnou orgasmu v rámci sekund. Oblíbené pro „rychlovku“ jsou také tzv. masážní hlavice.

Budete používat vibrátor sama nebo s partnerem?  Chcete vibrátor používat i během společných chvilek s partnerem? Pak byste neměla přehlédnout nabídku chytrých vibrátorů, které se dají ovládat mobilní aplikací třeba i z druhého konce světa. Oblíbené jsou také vibrátory pro páry, které přinášejí uspokojení oběma partnerům zároveň.

Vyhovují vám více vibrace nebo spíše pocit skutečných přírazů? Pak by vás pomohla zaujmout nabídka pulzátorů, které svými vibracemi věrně napodobují skutečný sex.

Chcete o výběru vibrátoru vědět víc? Přečtěte si podrobného průvodce Jak vybrat vibrátor na Sexshopik.cz.

Související články