5 nejčastějších příčin, proč muži ztrácejí v posteli dech se ženami a 1 ověřený způsob, jak to změnit

ejoytablety.cz
Komerční článek
|
22. 03. 2021
|
Není každý den neděle, říká se. Co však dělat, pokud jste tu neděli ve své ložnici neměli už pořádně dlouho? A jak lze zmírnit nejčastější problémy v posteli?

Vše vypadá zpočátku nevinně. Občas se vám přihodí nehoda, někdy jste příliš unavení a jindy zas skončíte vlastně dříve, než jste začali. Obtíže s potencí, zejména pokud jde o nízký sexuální apetit, neschopnost udržet erekci nebo příliš rychlá ejakulace, to vše byste neměli podcenit. Zaměřit se však třeba na příčiny.

Propracovanost, stres a neurózy

Prvním faktorem, který negativně ovlivňuje sexuální život, je nadměrná psychická zátěž. Ta obvykle vychází z neúměrného pracovního nasazení, ale stejně tak i z časového nebo jiného stresu během dne. Výsledkem bývá zhoršení stavu a činnosti srdce a narušená hormonální rovnováha, speciální mezi kortizolem a testosteronem.

Svůj vliv mají i neurózy, úzkostné poruchy, deprese či dlouhodobé negativní psychické vlivy okolí. Ty se podepíší pod problémy s dosažením erekce, ale i pod potíže s orgasmem, ať už s jeho nedosažením nebo příliš rychlým dosažením.

Nedostatek pohybu i odpočinku

Problematickým faktorem pro sexuální život je i nedostatek fyzické kondice. Pokud máte sedavé práci nebo obecně nedostatek pohybu, zhoršuje to i vaši výkonnost v posteli. Navíc jde o rizikový faktor pro nadváhu a další problémy.

Absence fyzické aktivity a sportování vede ke zhoršení kondice, krevního oběhu a speciálně u mužů i k nedostatečné tvorbě testosteronu. Jak již jistě tušíte, všechny tyto vlivy se negativně odrazí na kvalitě erekce a také na sexuálním apetitu. Stejně negativně však ovlivňuje i nedostatek odpočinku, zejména spánku.

Partnerské potíže a problémy

Za obtížemi v sexuální oblasti mohou být i partnerské problémy. Neshody, hádky, nervozita, napětí nebo dlouhodobý nesoulad názorů na nějaké důležitá témata, to vše ovlivňuje podvědomě i vědomě na sexuální apetit a u mužů i na erekci.

Výsledkem může být problém s jejím dosažením a udržením dostatečně dlouhou dobu. Ano, říká se, že sex na usmířenou je jeden z těch nejlepších, ale pokud se to opakuje pravidelně, platí spíše opak. Navíc takové působení může být vzájemné. Pokud příliš často "selžete", partnerka začne mít také problémy s chutí na sex.

Zlozvyky naše každodenní

Čtvrtým faktorem, který může být příčinou vašich sexuálních problémů v ložnici, jsou zlozvyky. Jak již mluví také jejich pojmenování, jde o dlouhodobě negativní vlivy, takže jen málokterý muž si uvědomí intenzitu jejich vlivu.

Zřejmě už tušíte, že mluvíme o kouření, ale také o alkoholu. No zapomínat netřeba ani na nezdravý jídelníček, zejména sladkosti, slané a přesolené pochutiny, mastné a smažené potraviny či fast food jídla. Výsledkem pravidelné a dlouhodobé konzumace jsou problémy s hladinou testosteronu a krevním oběhem, což ovlivňuje libido i erekci.

Pozor i na léky a návykové látky

Za potížemi s kvalitou erekce, libidem nebo výdrží mohou být i některé léky a léčiva. Mnoho lidí nevěnuje dostatek pozornosti a času při studiu příbalového letáku a právě ovlivnění sexuální výkonnosti je častý vedlejší účinek léčiv.

Typicky mají takovýto negativní efekt antihypertenziva, diuretika, betablokátory, antidepresiva, antipsychotika a antiandrogeny. Pochopitelně, kromě léků ovlivňují sexuální výkonnost negativně i návykové látky, zejména drogy typu heroin, metadon či kokain. Jejich vliv je samozřejmě zhoubný pro celý organismus.

eJoy® LONG vás udrží ve hře

Pokud chcete zlepšit svou výkonnost v posteli a znovu "nabrat druhý dech", musíte v první řadě minimalizovat vliv všech zmíněných negativních faktorů. No jen to samo o sobě nemusí stačit, zejména, pokud potřebujete výsledky rychle.

Pro tyto případy je určen eJoy® LONG, speciální přípravek pro muže na podporu jejich sexuálního zdraví. Jde o volně dostupné tabletky, které vám pomohou komplexně a zejména dlouhodobě. Díky unikátnímu složení založenému na afrodiziaka a aminokyselinách výrazně zlepší vaši erekci a zejména prodlouží dobu milování.

Už desítky tisíc mužů nejen na Slovensku se přesvědčili o účinnosti značky eJoy® koneckonců tento produkt k nám z Velké Británie dorazil už v roce 2016.

Pokud byste se chtěli dozvědět něco více o složení, účincích či užívání, doporučujeme oficiální web značky, kde najdete všechny potřebné informace. Zde si umíte eJoy® LONG i objednat přímo z obývacího pokoje a kurýr vám ho donese rovnou k vám domů!

Související články