Stylizace s Adidas Superstar – s čím nosit populární sneakery?

cheels.com
Komerční článek
|
26. 07. 2021
|
Adidas Superstar, to jsou jedny z těch sportovních bot, které nikdy nevyjdou z módy. Boty proslavené v 80. letech se pár let zpátky opět vrátily na ulice měst a vše poukazuje na to, že tak to již zůstane.

V čem tkví jejich fenomén? Určitě v jejich stoprocentní univerzálnosti, ale také originální formě. Tyto sneakery můžete využít v různorodých stylizacích, jednak my Vám přinášíme 3 návrhy na stvoření zajímavé stylizace, ve kterých jistě uděláte dojem.

Elegance s nádechem sportovního šiku

Již delší dobu nás projektanti a stylisti přesvědčují, abychom nebrali módy tak smrtelně vážně. A mixování různých stylů, to je dodnes jeden z nejžhavějších trendů. Jak ho využít v praxi? Je to banálně prosté! Vyberte si jeden stylový dámský kostým s oversize sakem a volnými kalhotami 7/8 délky, nejlépe v nějaké půvabné barvě, například světle modré či růžové. Pod sako si oblečte tričko - do práce jednoduché, a po práci s nějakým zajímavým potiskem. Zakončením celku budou adidas Superstar v oblíbené barevné verzi. A v roli doplňků se ideálně osvědčí batoh z kůže namísto kabelky a náramkové hodinky s velkým ciferníkem.

Žensky s šaty

Kecky plus šaty, to je v poslední době jeden z nejmódnějších outfitů. Ale jestli chcete, aby celek vypadal opravdu stylově, pak namísto obyčejných tenisek zvolte módní sneakery adidas Superstar. Šaty rozhodně vůbec nemusejí být sportovní! Jestli chcete podtrhnout svou postavu, vyberte přiléhavé šaty z úpletu a k nim bomber bundu. A jestli preferujete volný styl boho, vsaďte na vzdušné šaty s květovaným vzorem v délce midi. Vezměte si k nim semišový křivák a doplňte look botami adidas Superstar. Chcete, aby Vás ten outfit zdůraznil v davu? Dodejte do něj stylový klobouk!

Sportovně - 100% pohodlí

Milovníkům sportovního stylu jistě padne do gustu spojení sneakerů adidas Superstar s klasickými teplákovými kalhotami. Namísto joggerů vyberte efektivní volné kalhoty s lampasy. Dodejte k nim tričko a navrch rozpínanou mikinu s kapucí, nejlépe z kompletu. Celek doplňte batohem anebo velkou sportovní taškou typu shopper. A jestli chcete vyniknout, vsaďte na kšiltovku, která dokonale doplní tento look s adidas Superstar v hlavní roli!

Tyto 3 verze outfitů s kultovními sneakersy adidas Superstar, to jsou pouze některé z nabídek na stvoření módní stylizace pro běžný den. Elegantní, casualová, a možná ta sportovní? Která z nich k Vám nejvíce promlouvá? A možná máte chuť vymyslet svou vlastní interpretaci této sportovní klasiky? Kupte si svůj pár adidas Superstar a vytvořte s nimi perfektní stylizaci.

Článek byl připraven specialisty z Cheels.

Související články