Streetwearová móda v Sizeer. Využijte z Black Friday 2021

Sizeer
Komerční článek
|
25. 11. 2021
|
Chcete osvěžit svou garderobu a obohatit ji novými elementy, které Vám pomohou tvořit ty nejžhavější streetwearové stylizace této sezony, a to bez velkých výdajů?

V tom případě Vás jistě potěší fakt, že se velkými kroky blíží jeden z nejvíce očekávaných dní v roce, během kterého jsou slevy opravdu neodolatelné!

O jakém svátku je řeč? Samozřejmě o Black Friday 2021, tedy poslední listopadový pátek, který je plný těch nejvýhodnější příležitostí, čehož nejlepším důkazem je například letošní nabídka, připravena opravdovým expertem streetwearu – Sizeer. To právě zde najdete projekty od tak známých sportovních a streetstylových značek, jako jsou například adidas, Alpha Industries, Champion, Converse, Dr Martens, Ellesse, Fila, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Timberland či Vans.

Streetwearové hity, kolem kterých nelze projít bez povšimnutí - nejzajímavější projekty dostupné v kolekci Sizeer Black Friday 2021.

Sneakersy a tenisky

Basketbalová legenda (nejen) pro nejmladší

Ačkoliv na trhu nescházejí zajímavé nabídky sneakerů, nedá se ukrýt, že některé modely se těší obzvláště velkým úspěchem a každá jejich prezentovaná verze se vyprodává ve vskutku expresivním tempu. Takovou popularitou se mohou pochválit mimo jiné nízké sneakery Nike Dunk Low, které v Sizeer najdete například ve verzi pro nejmladší milovníky streetwearu.

nikedunklow.png


Sizeer

Boty pro malé děti od Nike, které jsou inspirované archivními projekty basketbalové obuvi, stvořené z přírodní kůže a ekologické kůže, vybavené měkkým polstrováním a polstrovaným límcem, pro zminimalizovaní bolestivých oděrek. Šněrovaný model, zdobený na bocích logem Swoosh, zakončuje odpružená a elastická podrážka. Klasická barva zajistí, že tyto dětské sneakery pasují doslova do každého streetwearového outfitu – jak s šortky, tričkem a bomber bundou, tak i s barevnými šaty.

Překvapivě stylový duet

Toužíte po nových, futuristicky se prezentujících kicksech od adidas? V tom případě rozhodně zaměřte svou pozornost na dámský model adidas Ozelia, který ku příležitosti Black Friday 2021 můžete získat ve velmi výhodné ceně. Sneakery dostupné až ve 4 verzích, udržovaných v současně nejmódnějších barvách, prezentují spojení projektů běžecké obuvi z 90. let a novodobého designu. Efektem toho vznikly kicksy s útlým dynamickým svrškem, který je vyrobený z kombinovaných panelů, vyrobených z materiálů pocházejících z recyklace. Eco-friendly model má vnitřek, který nedráždí kůži a autorská technologie Adiprene užitá v podrážce poskytne nejvyšší úroveň odpružení, garantující tlumení otřesů a navrácení energie.

adidasozelia.png


Sizeer

Zástřih energických barev přímo ze slunečné Kalifornie

Tuto sezonu vsázíte na barevné a poutavé vysoké kicksy, které se dokonale osvědčí nejen v městské džungli, ale také například ve skateparku? Modelem, který splní Vaše očekávání, jsou tenisky pro muže Vans SK8-HI BOLT – model bot dokonale stabilizující kotník, udržovaný ve žluto-černé barvě, obohacené o bílé doplňky.

vanssk8hibolt.png


Sizeer

Projekt, který na Vás čeká v přívětivé ceně v kolekci nejmódnější kicksů a sneakerů, vybraných speciálně ku příležitosti Black Friday, má svršek z kůže a textilního materiálu, který Vás dostane svou imponující odolností a perfektním přizpůsobení ke tvaru nohy. Pánské tenisky Vans jsou vybavené speciálně navrženým zpevněním, umístěným na všech nejvíce náchylných místech, a to právě tyto elementy spolu s příjemným vnitřkem, garantují celodenní komfort nošení. Projekt je posazen na bílé podrážce vyrobené z vulkanizované gumy, zakončené vaflovaným dezénem, který zajistí přilnavost na každém, dokonce i tom nejvíce kluzkém druhu povrchu. Celek zdobí tzv. jazz-stripe umístěn na bočních panelech svršku a motiv představující blesk na svršku tenisek.

Outdoorové boty

Dámský model, jako z jiného světa

Jestli si Vaše srdce již dávno získaly jedinečné projekty, které v sobě propojují originální design a geometrické tvary, neodmyslitelně spojené například s designem tenisek, které jsou výsledkem spolupráce Kanye Westa a značky adidas, pak dámské outdoorové zimní boty Fila Electrove Desert Boot, by se rozhodně měly nacházet ve Vašem nákupním košíku.

filaelectrovedesert.png


Sizeer

Projekt s vysokým šněrovaným svrškem, který je posazen na masivní podrážce, je vyrobený ze spojení přírodní kůže, textilního materiálu a syntetické tkaniny, díky čemu můžete mít jistotu, že je nejen odolný, ale rovněž zajistí optimální cirkulaci vzduchu a požadované teplo. Konstrukce odlišující se na pozadí konkurenčních projektů, se skládá z propojených s sebou elementů různé struktury, jež dodá módní nádech každé zimní stylizaci - dokonce i té pozorně obyčejné, skládající se z dlouhého černého kabátu, legín, šedé mikiny s kapucí a barevné čepice beanie.

Hořčicová klasika

Sezona podzim-zima bez legendárních bot značky Timberland? To je spíše nemožné, obzvláště tehdy, jestli máte rádi městské stylizace. Jestli tedy ve své kolekci obuvi ještě nemáte pár bot od této značky, pak si raději připravte svou peněženku, protože v nabídce Sizeer Black Friday 2021 na Vás čeká několik projektů pánských outdoorových bot, jejichž ceny jsou snížené dokonce až o 41% (!).

timberlandfieldtrekkermid.png


Sizeer

Jedním z nich jsou outdoorové boty Timberland Field Trekker Mid, pocházejí z nejnovější kolekce americké značky, tedy model v charakteristické hořčicové barvě, který je doplněn černými a tmavě modrými elementy. Svršek projektu je vyrobený z přírodní kůže vysoké jakosti, pocházející z koželužny třídy LWG Silver a ze syntetické kůže. O komfort nošení dbá pevný systém šněrování, měkké polstrování, antibakteriální vložka Ortholite a dvouvrstvá podrážka. skládající se z amortizační pěny EVA a gumového dezénu, odolného vůči stírání.

Oblečení a doplňky

Samozřejmě v nabídce Sizeer, stvořené s myslí na letošní Black Friday, tedy oblíbený svátek pro všechny lovce příležitostí, nemohla scházet také kolekce oblečení a doplňků pro ženy, muže a juniory, kteří každého dne upřednostňují projekty, jež zajistí maximum pohodlí a módní look, ve vskutku streetwearovém stylu.

nikebkn.png


Sizeer

To právě zde v bohaté nabídce, ideálně zapadající mezi současné trendy, na Vás čekají mimo jiné aktuálně ty nejmódnější pánské bundy typu coach, které s úspěchem mohou stanovit rovněž element garderoby žen, které zbožňují oversize střihy, (takové, jako je například model od všem dobře známé značky Nike – BKN M NK JKT COACHES CTS 75 N, tedy černý projekt zdobený logem basketbalového giganta NBA – Brooklyn Nets), péřové bundy poskytující maximum komfortu a teplo, windrunnery a bundy s klokaní kapsou, nezbytné ve steetwearových stylizacích během přechodné ho ročního období, takové, jako je například dámský model Ellesse Montez Oh Jacket WHT.

Akci Sizeer – Black Friday 2021 by rozhodně neměly opomenout rovněž osoby, které si nedovedou představit streetwearové stylizace bez mikiny s kapucí nebo oldschoolového crewneck, trička, tepláků poskytující svobodu pohybu nebo legín, které podtrhnou postavu, a také triček s dlouhým rukávem (longsleeve). Za pozornost stojí především barevná dětská trička s krátkým rukávem značky Jordan, která doslova nabíjejí energií, dámské a pánské mikiny reprezentující styl retro od značky Fila, a také tepláky pro ženy s logem Nike v tlumených barvách a projekty mikiny typu crewneck od značky Element a Vans, určené nejen pro skateboardisty.

adidas3stripes.png


Sizeer

V kolekci plné žhavých projektů, bez problému najdete také více casualové nabídky – dámské body se třemi legendárními proužky na rukávech (adidas Tričko Protože Suit), nadčasové a vždy módní džíny, džínové bundy a košile Levi’s, minimalistické projekty od Confront, a také značky Timberland, která tuto sezonu dokazuje, že kontrastní spojení jsou rozhodně hot.

Zajímá Vás, jaké doplňky se nacházejí v akční nabídce Sizeer? Abychom Vám nekazili překvapení, prozradíme Vám jen tolik, že v kolekci čepic, tašek, batohů a jiného druhu sortimentu, můžete počítat s imponující různorodostí, o kterou dbá značka New Era, Stance, Herschel, Nike, adidas, Fila, Champion a Jordan. Takže na viděnou v kamenných prodejnách a internetovém obchodě Sizeer!

Související články