Boty, které nebudete chtít sundat celé léto

eobuv.cz
Komerční článek
|
28. 07. 2020
|
Držíte krok s posledními módními trendy a hledáte ty správné letní sandálky, které v botníku zahálet rozhodně nebudou? Máme pro vás několik typů, ve kterých budou vaše nožky zkrátka neodolatelné.

Gladiátor nebo baletka?

To, že se k nám některé trendy opakovaně vracejí, je běžný fakt, ale tyto se k nám vracejí už od dob starověkého Říma. O jakých botách je řeč? O nesmrtelných „gladiátorkách“. Jde o sandálky s dlouhými pásky, které můžete zavázat hned na několik způsobů. První typ je, jak už název napovídá, inspirovaných samotnými gladiátory. Pásky se v tomto případě zavazují kolem lýtka a chybu neuděláte ani tehdy, když je zavážete přes nohavice kalhot. Druhá možnost, jak tyto sandálky nosit je „na baletku“. V tomto případě pásky nezavazujete po celé výšce lýtek, ale skončíte u kotníků, které několikrát obmotáte.

jsmekocky.cz_obr_3.jpg


eobuv.cz

Boty, se kterými získáte nadhled

Zasnily jste se někdy nad tím, jak by svět vypadal, kdybyste byla o několik centimetrů vyšší? Další z letošních trendů vám tento pohled z výšky může zajistit. Jde o vodorovné platformy, které vám nejen přidají na výšce, ale i stylu. Návrháři se letos nedrželi vůbec zkrátka, a tak můžete platformy najít v mnoha různých provedeních a kombinaci stylů. Od elegantních s koženými pásky až po ty se sportovně vypadající podrážku, od blyštivých kamínků až po průhledný design.

jsmekocky.cz_obr_2.jpeg


eobuv.cz

Obuv podle gusta Audrey Hepburn

Co se vám vybaví, když uslyšíte slovo mokasíny? Někdo se možná vyděsí, ale úplně zbytečně. Mokasíny jsou jednoduchá, elegantní a hlavně pohodlná alternativa k běžným žabkám nebo sandálkám. Vybírat můžete z variant s podpatkem nebo bez, na zavazování nebo s přezkami. Pravdou je, že jde o nadčasový kousek, který se vám v botníku rozhodně neztratí a své o tom věděla i slavná Audrey Hepburn, která na ně nedala dopustit. Není tak divu, že letošním hitem ve světě bot jsou právě ony. Máte už i vy ty své?

jsmekocky.cz_obr_1.jpeg


eobuv.cz

I na barvě záleží

Víte, jaké barvy budou podle módních mol vládnout letošnímu létu? Možná vás to překvapí, ale jsou to pastelové odstíny. Jemné a hravé odstíny, která vám dodají na ženskosti, a navíc s nimi nešlápnete vedle v žádném odstínu. A pokud byste to chtěly mít vyladěné do posledního detailu, máme pro vás ještě jeden typ. Držte se modrých odstínů, protože právě modrá byla vyhlášena barvou roku 2020 a nezapomínejte ani na doplňky.

Související články