Zážitky z Vaší dovolené, svatby, oslavy vždy na očích

obchod.rajce.idnes.cz
Komerční článek
|
27. 05. 2019
|
S fotodárky od Rajče budete mít krásné chvíle Vašeho života vždy na očích. Foto plakát na zdi Vás vždy alespoň částečně vrátí na exotickou dovolenou, fotoknihy Vám budou s nadšením vyprávět příběh vztahu se současným partnerem, první kapitoly života Vašeho dítěte apod.

Bez ohledu na typ chvíle, kterou si chcete připomínat, Rajče  pro Vás má vhodný fotoprodukt. Nezáleží ani na tom, jestli preferujete luxusní či cenově dostupné produkty, je pro Vás prioritou maximální volnost při výběru barev a velikostí, či naopak preferujete „ověřené“ předpřipravené šablony, Rajče má něco pro každého z Vás.

Přesvědčit se o tom můžete ihned vyzkoušením oline editoru pro sestavení fotodárků který najdete na stránkách rajce.idnes.cz a jež Vám ukáže finální podobu dárku, tj. nekupujete zajíce v pytli. Přímo na Rajče si lze bezplatně nahrát fotografie použité pro výrobu fotodárků, Rajče je největší českou sociální sítí na ukládání a sdílení fotografií, která maximálně respektuje Vaše soukromí.

2.png


obchod.rajce.idnes.cz

Fotoknihy, fotokalendáře, fotomagnetky i zbytek produktů od Rajče jsou rovněž vhodným dárkem k výročí svatby, dosažení plnoletosti, vánočním dárkem či dárkem k narozeninám pro rodiče. Zejména prarodiče se pak s radostí chlubí svým přátelům kvalitními fotodárky od Rajče, na kterých jsou vyobrazeny jejich děti a vnoučata.

Navštivte ještě dnes Rajče, uvidíte, že fotodárky z Vašich fotografií budou láskou na první pohled!

Související články