Horoskop na listopad: depku zažene rodina a kamarádi

pixabay.com
|
27. 10. 2017
|
Oblíbená kniha, horký čaj a teplá deka. Dokážeš si představit lépe strávené pochmurné podzimní večery? Máme pro tebe velký listopadový horoskop, ve kterém je místo na lenošení i aktivní trávení podzimu. Co si pro tebe hvězdy přichystaly?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Studené podzimní večery tě v žádném případě neodradí od sportovních aktivit, kterým jsi během letních měsíců naprosto propadla. Zbytečně však neriskuj nachlazení a nezapomeň se ven pořádně (a šmrncovně) obléct. Není totiž vyloučeno, že se během sportovních aktivit dočkáš osudového setkání.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Po náročném létě tě čeká konečně zasloužený klid. Listopad bude prvním z měsíců, kdy si můžeš v práci konečně pořádně odpočinout. Všechny resty a dodělávky jsi totiž během října dotáhla do zdárného konce a nyní můžeš těžit z toho, na čem jsi makala celý rok. Tvé snahy si pravděpodobně všimne i šéf, takže se můžeš těšit na zajímavý bonus nebo povýšení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V listopadu to u tebe bude jako na houpačce. První polovina měsíce se ponese v pochmurném duchu. Bude ti chybět energie, elán i kreativita. Avšak nezoufej! Druhá polovina měsíce ti tu první parádně vynahradí. Čeká na tebe nová známost, ale i netradiční trip, o kterém už pěkně dlouho sníš.

3.jpg

Osamělá žena ve vytahaném svetru? To v listopadu nebudeš. Alespoň ne v jeho druhé polovině.
pixabay.com
Listopad asi nebude kdovíjak příjemný, ale přesto na jeho konci nebudeš ničeho litovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou během měsíce listopadu poněkud utlumení. Namísto sportu, který je v létě těšil, se budou raději věnovat domácnosti, rodinným dýchánkům a jejich seberealizace bude probíhat zejména v kuchyni nebo v domácí dílně. Mezi lidi je to zatím moc neláká. Vše si ale vynahradí na konci měsíce nečekanou společenskou akcí. Jen pozor na románky s kolegy! Z těch totiž nic dobrého nekouká.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Už máš vyřešený silvestrovský pobyt nebo novoroční lyže? Ještě ne? Pak máš nejvyšší čas na obvolání oblíbených chat a turistických středisek. Ty sice budou z devadesáti procent obsazené, protože jsi ale dítětem Štěstěny, o silvestrovské zážitky a sportovní aktivity nebudeš mít v závěru roku nouzi.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Čeká tě období dlouhých osamělých večerů. Pravděpodobně se oklepáváš z nevydařeného vztahu nebo nečekané tragické události v rodině. Dej se před svátky do kupy, ať můžeš nový rok přivítat s elánem sobě vlastním. Nepropadej panice ani podzimní depresi. Raději vyraz do přírody nebo společnosti přátel, kteří budou stát vždy na tvé straně.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Během dlouhých podzimních večerů budeš hledat rozptýlení u partnera, přátel a rodiny. Protože jsi je delší dobu zanedbávala, mohou na povrch vyplavat pod práh zametené spory, které je potřeba konečně otevřít a jednou pro vždy vyřešit. Povídání to nebude příjemné. Odměnou ti ale bude čerstvý vzduch a vřelá náruč nejbližších.

2.jpg

Jak dlouho jsi nebyla s partnerem v lese? V listopadu to naprav!
pixabay.com
Příroda i blízcí lidé - přesně to si budou chtít Váhy užívat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká období sebeprosazení. Protože se blíží konec roku a s ním související bilancování, budeš se víc než kdy jindy zamýšlet nad tím, zda je pro tebe současná pracovní či partnerská pozice to pravé ořechové. Pravděpodobně dospěješ ke zcela zásadnímu kroku, který zajímavým způsobem ovlivní závěr roku 2017 i první měsíce roku nadcházejícího.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Čeká tě období plné adrenalinových zážitků. Začne to v práci nečekaným úkolem, kterého se zhostíš s důvtipem sobě vlastním. Adrenalin tě však neopustí ani doma. Ačkoli mohou některé události, které tě během listopadu potkají, vypadat na první pohled tragicky, ve skutečnosti stačí zapojit selský rozum a brát život s lehkostí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Podzimní depku budeš zahánět prací. Navalí se toho na tebe velká spousta. Pozor ale dávej na přechozené virózy, které by ti mohly zhatit pracovní plány. Tvoji píli a snahu ale ocení nadřízený, který si pro tebe připraví nečekané vánoční překvapení. Jen pozor, aby tvůj workoholismus nezasahoval do osobního života!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na Vodnáře čeká okouzlující setkání. Buď potkáš někoho, kdo ti parádně zamotá hlavu, nebo se čirou náhodou dostaneš do společnosti člověka, který tě posune v osobnostním i profesním rozvoji. Chytni příležitost za pačesy. Taková nabídka se totiž už nemusí dlouho opakovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby zachvátilo nákupní šílenství. V listopadu budou mít nakoupenou většinu dárků pro rodinu i nejbližší přátele, což ale může negativně ovlivnit jejich finanční situaci. Pokud budeš mít na konci měsíce hluboko do peněženky, vyhni se nevýhodným půjčkám a raději se posledních pár dnů do výplaty uskromni. Vstoupit do nového roku s dluhy totiž není to pravé ořechové.

Související články