Horoskop na září: hvězdy slibují konce i nové začátky

www.bigstockphoto.com
|
24. 08. 2018
|
Léto se už pomalu ale jistě chýlí ke svému konci. To však nemění nic na tom, že nás čeká léto babí a barevný podzim. Pokud propadáš splínu a sužuje tě špatná nálada, přečti si, co si pro tebe hvězdy na měsíc září přichystaly.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si mohou gratulovat. Během září se jim podaří vše, na co jen pomyslí nebo sáhnou. Skvělých výsledků dosáhnou v práci, v kolektivu, v rámci partnerských i rodinných vztahů. Pokud patříš mezi zrozence Berana, určitě si září pořádně užiješ. Načerpej novou energii, vyhřej se ve výsluní své slávy, na podzim to budeš potřebovat.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se opět dostali do toho správného pracovního tempa. Opět se jim práce stala nikoli povinností, ale koníčkem. Změny na sebe totiž nenechaly dlouho čekat. Ačkoli to poslední měsíce vypadalo, že sepíšou výpověď a nechají ji nadřízenému na stole, hvězdy se činily, což se odrazilo v novém pracovním zařazení nebo zvýšení platu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence je Babí léto ideální dobou pro cestování a objevování pozemských krás. Pokud plánuješ dovolenou, nezapomeň si sjednat odpovídající pojištění a peníze si raději rozděl na různá místa. Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech a nehoda není náhoda. Jedině tak si pozdní letní cestování pořádně užiješ.

girl-lying-down-2010387_1280.jpg

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci v práci potkají nového kolegu či kolegyni, který jim padne do oka. Po několika zdvořilostních frázích a následujících skleničkách v baru to bude vypadat na pořádný románek. Pozor na něj!  Takový románek na pracovišti se totiž většinou nevyplácí a už vůbec neodpouští. Šéf by z vás, vy dvě hrdličky, zrovna dvakrát nadšený nebyl a mohl by z toho vyvodit nepříjemné důsledky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, zpozorněte! Září patří vám! Konečně se budete moci naplno realizovat a podniknout aktivity, o kterých jste dlouho jenom snili. Přivítejte nové začátky a zbavte se všeho starého a fádního. Uvidíte, že se vám bude lépe dýchat a začínat nové projekty. Jen buďte obezřetní. Ne každý, kdo vám na oko přeje štěstí, je totiž opravdový přítel.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny v září čeká kratší dovolená a několik oslav. Kromě kolaudačních party se zúčastní i rozluček se svobodou, oslav narozenin, svátků i maturit nebo získání vysokoškolského vzdělání. Důvodů k oslavám bude nepočítaně. Jen pozor na ledviny, játra a žaludek. Přemíra alkoholu a nezdravého jídla tvému tělu rozhodně neprospívá.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou během podzimu vážně uvažovat o změně zaměstnání. To dosavadní je totiž pekelně vytáčí a nenaplňuje. Proto se už nějakou tu dobu dívají po novém. V září se jim konečně zadaří a objeví pracovní příležitost, na kterou tak dlouho čekaly. Dobře se proto na příjímací pohovor připravte. Může jít o schůzku, která vám, milé Váhy, pořádně změní život.

autumn-2353873_1280.jpg

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká poměrně klidné a pohodové září. Po náročném létě si konečně na chvíli oddychnou a začnou se věnovat svým koníčkům a nejbližším. Čeká je několik zahraničních výletů i kratší podzimní románek. Co se z něho vyklube? To je zatím ve hvězdách. Chytněte ale, milí Štíři, příležitost za pačesy a dostaňte z ní maximum.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Se Střelci to půjde během září od desíti k pěti. Po poměrně úspěšném a odpočinkovém létě na ně čeká pochmurnější podzim, který s sebou přinese více starostí a práce. Zatněte zuby, vrhněte se do zadaných úkolů po hlavě a uvidíte, že úspěch na sebe opět nenechá dlouho čekat. Pro samou práci ale nezapomínejte na odpočinek a koníčky, které vám pomůžou s vyčištěním mysli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se během září dozvědí jednu zásadní zprávu, která se ale nebude týkat tak úplně jich. Jestli to bude zpráva dobrá anebo ta méně veselá, o tom zatím hvězdy mlčí. Skutečností ale zůstává, že vám, milí Kozorozi, pořádně zamává dosavadním životem. Proto razte heslo – kdo je připraven, není překvapen.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři to v partnerských vztazích nebudou mít zrovna dvakrát jednoduché. Na obzoru je rozpad dlouholetého vztahu, který jste ale poslední dobou oba lepili, co to jen šlo. Bohužel některé rány už nešly zacelit a neustále se draly na povrch. Než abyste se dále trápili, zkuste najít štěstí někde jinde a především s někým jiným.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si ani během měsíce září nebudou mít nač stěžovat. Vše jim klape a vychází tak, jak si to důkladně rozplánují. Daří se jim v práci i v partnerských vztazích a podle hvězd by tomu nemělo být ještě několik měsíců jinak. Užívejte si dny plné naplnění a připravte se na podzim, který vám uštědří nejednu životní lekci.

Související články