Horoskop na 10. týden roku 2023: Blíženci budou ublížení, Ryby v tom začnou plavat

Shutterstock
|
06. 03. 2023
|
Před malou chvilkou odstartoval nový týden! Jak si následujících sedm dní užijí Berani a na co by si měli dát pozor Lvi? Čti dál a dozvíš se to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou během týdne mírně zamlklí. V hlavě jim totiž víří myšlenky na to, že jejich život nesměřuje tam, kam si přejí. Možná ses nechala strhnout vidinou mamonu a pracuješ pod šéfem, který ti dává pěkně zabrat. Mnohem pravděpodobnější je ale to, že tě ubíjí současný vztah. Nenech si to líbit!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci během týdne na vlastní kůži zakusí, proč není dobré přecházet nejrůznější virózy, záněty v těle a další neduhy. Nemoc tě přiková k posteli a ty se návštěvě odborníka pravděpodobně nevyhneš. Do práce nespěchej a pořádně se vylež. Tělo zvedá varovný prst!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V práci ze sebe vydáváš maximum. Šéfovi to ale bohužel nestačí. Namísto pochvaly a vděku se setkáš spíše s kritikou, která bude v mnohých ohledech neoprávněná. Poslední kapkou pak bude povýšení kolegy, který se v práci zašívá a nedělá ani zdaleka tolik, kolik děláš ty. Budeš se cítit ublížená a začneš hledat novou práci.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si musí zvykat na novou životní situaci. Pokud jsi v posledních týdnech přišla o práci, neklesej na mysli! Jsi šikovná a v ideálním věku posunout se zase někam jinam. Jestli ale řešíš jinou zapeklitost, dej si pozor na to, ať nepřehlédneš něco, co by tě mohlo uvrhnout do závažných komplikací.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud tě trápí dlouhodobé zdravotní potíže, návštěvu odborníka neodkládej. Společně přijdete na to, co je způsobuje, a nasadíte odpovídající léčbu. Nenech bolesti zajít nad únosnou mez. Jejich odstraňování by mohlo být v budoucnu mnohem komplikovanější.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se během týdne mírně zklidní. Naplánovaly si totiž program tak, aby se jim do denního harmonogramu kromě pracovních povinností vešla i zábava a odpočinek. Ten je důležitý. Bez regenerace totiž nemůže tělo správně fungovat a podávat výkony, jaké od něj čekáš.

shutterstock_2075806402.jpg

Horoskop na tenhle týden slibuje někomu klid a jinému pořádný tanec.
Shutterstock
Hoď na chvilku práci za hlavu a jeď si ještě s parťáky užít hory!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou přes týden mírně rozladěné. Všechno jim totiž jde doslova jako „psovi pastva“. V práci podávají jen průměrné výkony, z čehož domů chodí rozladěné, bez elánu a energie. Partner je vytáčí každou maličkostí a ony samy cítí, že musí něco změnit. Změnu neodkládej. Uleví se ti!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou přes týden řešit menší pracovní zádrhel související s novým klientem. Nepůjde nic, co by nedokázal vyřešit jejich důvtip a smysl pro detail. Po nějaké době je ale tahle situace mírně rozladí. Už delší dobu přemýšlíš, jestli není nejvyšší čas změnit pole působnosti. Posbírej odvahu! Všude po tobě sáhnou všemi deseti!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou v jednom kole. V práci se jim hromadí úkoly obří rychlostí a ani doma na ně nečeká klid a odpočinek. Pokud máš děti, připrav se na to, že během týdne budou potřebovat tvoji pomoc víc než obvykle. Jestliže děti nemáš, starosti ti přidělá nemocný partner.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi během týdne udělají důležité rozhodnutí, které na několik dlouhých let ovlivní jejich další život. Pokud už delší dobu přemýšlíš o založení rodiny, teď je ideální doba na to, abys tohle zásadní rozhodnutí rozsekla. I v životě je potřeba mít nějaké ty plány a ty jsi právě dozrála k jejich realizaci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři týden promarodí. Nemoci dlouho odolávali, a to i ve chvíli, kdy jejich kolegové padali doslova jako mouchy. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravilo pár dnů v posteli s horkým čajem a dobrou knížkou. Do práce ale nespěchej. Však ono se to tam bez tebe nezblázní.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si budou připadat zbytečně a neschopně. Tahle nálada pramení z nové práce, do které nedávno nastoupily. Pokud v záplavě úkolů „tak trochu“ plaveš, rozhodně z toho nebuď smutná. Jsi šikovná a chce to čas, aby sis zvykla na nový kolektiv i skladbu úkolů.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články