Čínský horoskop na 41. víkend roku 2022: Koně budou nešťastní, Kozy se zamilují

Shutterstock
|
14. 10. 2022
|
Už zanedlouho odstartuje další víkend! Co během něj zažijí Draci a na co se můžou těšit Zajíci? Čti dál a dozvíš se to!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou o víkendu postaveny před důležité rozhodnutí. To jim může změnit život na několik dlouhých let. Rozhoduj se proto dobře a zodpovědně. A nezapomeň zapojit kromě hlavy taky srdce. S rozhodnutím ti pomůže tvoje spřízněná duše. Bude to partner, nebo nejlepší kamarádka?

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli si víkend užijí podle svého gusta. A je úplně jedno, jestli se zavřeš doma s dobrou knížkou, na jejíž přečtení jsi zatím neměla čas, nebo obývací pokoj proměníš v nebelvírskou společenskou místnost a vrhneš se na maraton Harryho Pottera. Tenhle víkend bude čistě ve tvé režii.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Víkend strávíš v rodinném kruhu. Pravděpodobně bude potřeba pomoct se zazimováním zahrady nebo přípravou uzených dobrot. Pokud se v okruhu blízké rodiny objevuje někdo, koho příliš nemusíš, vyhýbej se mu obloukem. Existuje tady totiž zvýšené riziko hádky, která by byla úplně zbytečná.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci na víkend naplánují odbavování pracovních povinností. Kolegové si vybírají poslední dovolené nebo marodí s tradiční podzimní virózou. Na tobě tak je odbavování nejen vlastních úkolů, ale taky jejich agendy. Zkus se z toho nezbláznit. Šéf tvoje pracovní nasazení zaručeně ocení.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci si na víkend naplánovali větší úklid zahrady nebo domácnosti. Protože tady nežiješ sama, rozhodně do něj zapoj i ostatní členy rodiny. Společně uklidíte, co je třeba, a ještě utužíte vzájemná pouta. Večer se odměňte dobrou večeří nebo třeba rodinnou návštěvou kina.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi budou trávit víkend v posteli. I přes maximum, co udělali pro svou imunitu, si na ně počíhala tradiční podzimní viróza. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravily dva dny v posteli, horký čaj s medem a dobrá knížka. Odpočívej, co to jen půjde!

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně si o víkendu příliš neodpočinou. Čeká je totiž emočně vypjatá hádka, která, jak už to tak ostatně bývá, vypukne kvůli naprosté maličkosti. Bohužel během ní si společně s partnerem řeknete věci, které už nepůjde vzít zpět. Proto dvakrát přemýšlej, než něco vypustíš z pusy, a nenech se ovládat negativními emocemi.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy se budou o víkendu věnovat rodině. A to nejen té nejbližší, ale i členům, se kterým nejsou běžně v kontaktu. Možná se rozhodneš navštívit sestřenici na druhé straně republiky nebo třeba potěšíš prababičku, která na návštěvu pravnoučat čeká stále nedočkavěji. Setkání to bude příjemné a mnohé si z něj odneseš.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice vyhlásí válku lenošení. I když v posledních dnech mohly okupovat přední příčky vítězů v soutěži sladkého nicnedělání, s prokrastinací se rozhodly seknout ze dne na den. Naplánuješ si víkendový harmonogram a neskončíš dřív, než si všechny položky odškrtáš. Zvládneš vycídit byt i navařit.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti jsou v poslední době bez elánu a energie. Trápí je záležitost posledních dnů, se kterou se ještě tak úplně nezvládli vyrovnat. Nech plavat minulost a nepřemýšlej nad budoucností. Žij tady a teď a užívej si každého nového dne, který si pro tebe osud vyšetřil.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

S tvojí náladou to není ideální. Plácáš se někde mezi depkou a letargií, ze které tě nedokážou vytrhnout děti ani partner. Vyhni se alkoholu nebo dalším návykovým látkám a raději zkus špatnou náladu rozběhat nebo se věnuj jiné sportovní aktivitě. Do těla vyplavíš endorfiny, skvěle si vyčistíš hlavu a tvoje psychika i tělo to náramně ocení.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepře čeká poměrně hektický a náročný víkend. Úkoly se na ně totiž budou valit ze všech stran a partner ani děti jim s jejich odbavováním příliš nepomůžou. Ba právě naopak! Budou extrémně hluční, protivní a rozmrzelí. Bude potřeba nastavit hranice a dupnout si. Nemůžou ti přece přerůst přes hlavu a spoléhat na to, že zvládneš všechno sama.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě čekáš na pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články