Tip pro všechny nákupní maniačky: Premium Outlet Prague Airport

pop.cz
Komerční článek
|
28. 08. 2019
|
Nákupy jsou vlastně takovým malým dobrodružstvím: nikdy totiž nevíte, na co při nich narazíte a jaké stylové kousky vás doprovodí domů, kde se stanou součástí vaší šatní skříně. Nakupování je balzám na duši a zároveň příjemné odreagování, na jehož konci je radost z nově ukořistěných pokladů.

Také k zbláznění milujete „shoppování“ a vyžíváte se ve značkách jako Guess? V tom případě přesně víme, kde se budete cítit jako v ráji!

Objevte místo, které k nákupům doslova vybízí!

Chcete potrápit kreditní karty nebo penězi nadupané peněženky? V tom případě byste měli vědět, že jsou vám brány nákupního centra Premium Outlet Prague Airport otevřeny dokořán a ty nejlepší příležitosti zde na vás čekají s otevřenou náručí!

Nejkrásnější nákupní centrum v České republice, které je situováno do podoby staré Prahy včetně kouzelných uliček, je tu od toho, aby vám udělalo radost. Dovolíte mu to?

Luxusní značky za hubičku? To chcete!

Dokázali byste odolat trendy kouskům od luxusních značek známých po celém světě? Zaručeně NE! Co třeba něco pěkného od značky Karl Lagerfeld, Gucci nebo Gant? Nebo něco v Desigual outletu? Chcete se pochlubit luxusní módou a doplňky a zároveň neutratit majlant? V tomto Praha outletu je to možné – ba dokonce reálné!

desigual-min.jpg

Nakupovat značky ještě nebylo zábavnější!
pop.cz

Pod jednou střechou totiž najdete více jak 70 malebných obchodů a obchůdků, které slibují výběr z více jak 200 trendy značek. V takové nabídce si vybere i ta nejnáročnější shoppaholička!

Jeden den nestačí!

Navštívit tohle kouzelné nákupní centrum, kde na vás od prvního okamžiku dýchne nostalgická atmosféra, jen jedenkrát rozhodně nestačí!

Pokud nakupování zbožňujete, pak se zde budete cítit jako Alenka v říši divů.

Kromě nákupů zde ale můžete strávit příjemné odpoledne třeba návštěvou kavárny, kde si můžete pochutnat na výborné kávě a kochat se výhledem na letiště, od kterého se tohle nákupní centrum nachází jen malý kousek. Zajít si můžete i na něco dobrého na zub do místní restaurace.

Související články