Jde mu jen o sex? Sleduj signály, které ho prozradí

Bigstockphoto
|
13. 01. 2023
|
Potkala jsi Pana Božského a už pomalu slyšíš svatební zvony? Pozor, tvůj nový objev vůbec nemusí být na stejné vlně. Díky těmhle signálům zjistíš, jestli to s tebou myslí vážně, nebo si chce jen užít.

Nechce mluvit o sobě

Přestože jste se už několikrát sešli, pořád o něm moc nevíš. Vaše komunikace se točí jen kolem povrchních věcí, jako je počasí nebo co jste dnes dělali. Pokud tvůj protějšek ale informacemi o své rodině, přátelích nebo minulosti šetří, je na místě být opatrná. Může se sice jednat o introverta, ze kterého musíš historky dolovat, ale i Casanovu, pro kterého bude snadnější zůstat inkognito, až se z tvého života vypaří.

Nezajímá se o tebe

Co ráda děláš ve volném čase, jaká je tvoje rodina nebo proč sis vybrala své zaměstnání. Muž, který to s tebou myslí vážně, se o tebe zajímá a chce z tvého života vědět co nejvíc. Pokud ho tohle téma nudí, zeptej se ho na rovinu, co by ho o tobě zajímalo. Když se vymluví stylem „zajímá mě, co budeme teprve dělat spolu“ nebo zabředne do otázek o sexu, ruce pryč. Tenhle floutek tě k oltáři nevezme.

Zajímá se jen o tvůj vzhled

Všechny máme rády lichotky. Ale vzhled není všechno. Zkus si tedy svého potenciálního partnera otestovat otázkou, co se mu na tobě líbí. Pokud vychválí jen tvoji tělesnou stránku („Máš krásné oči, vlasy a miluju tvé tělo!“), ale o tvé osobní kvality se nezajímá, můžeš ho poslat k šípku. Pokud teda nehledáš jen nezávazný sex.

Scházíte se jen doma

Když se scházíte jen u tebe nebo u něj doma, něco tady nesedí. Potenciální partner tě rád vezme na procházku, na večeři, do divadla… Zkrátka se s tebou pochlubí na veřejnosti. Pokud těmhle radovánkám zrovna neholduje, je to buď nudný lenoch, nebo sexuální loudil. Věř nám, ani jedno není výhra.

bigstock-sensual-romantic-foreplay-by-c-175457245.jpg

Líbání i mazlení vždycky vede k sexu? Bacha na to!
Bigstockphoto
Nikomu tě ani po několika schůzkách nepředstavil a scházíte se jen v soukromí? To může být problém.

Nikdy za tebe nezaplatí

Doporučujeme zbystřit i v případě, když tě nikdy na nic nepozve. Může to být sice taky nezdvořák nebo škrt, ale i samec, který nemá potřebu do tebe investovat, když mu jde jen o sex. Tohle nemáš zapotřebí.

Mluví hodně o sexu

Máš pocit, že každá vaše konverzace sklouzne na téma sex? Pokud o něm tvůj protějšek mluví až moc, je to dost podezřelé. Zaměř se tedy na to, jakým směrem se ubírají vaše hovory nebo textování. Omlouvat ho tím, že se tě nemůže nabažit, nemá smysl.

Neznáš jeho přátele

To, že spolu netrávíte veškerý volný čas, je naprosto v pořádku. Ale pozor na opačný extrém. Když ani po několika schůzkách neznáš jeho přátele, nejspíš to s tebou nemyslí vážně. Nebo má ve skupině přátel další potenciální trofeje.

Nikdy u tebe nepřespí

Poté, co se spolu vyspíte, vždycky odchází k sobě domů s připravenou výmluvou. Musí brzy vstávat, na schůzku, k lékaři, k rodičům, vyzvednout balík… Jinými slovy má strach ze závazků, protože přespání by až moc připomínalo opravdový vztah.

Líbání vždycky vede k sexu

Projevujete si náklonnost i jinak než sexem? Mazlíte se někdy, obejmete se nebo se vášnivě políbíte? Nebo to bere jako předehru a hned se přesouvá do postele? V začátcích vztahu to tak holt být může, ale i sebemenší alfa samec by měl umět projevovat intimitu i jiným způsobem než sexem.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4

Související články