Horoskop na únor: Čeká tě láska, nebo hořké zklamání?

bigstockphoto.com
|
30. 01. 2017
|
Letošní rok přeje sebevědomým a excentrickým lidem, které bude hýčkat samotné Slunce. Ty, kteří si nelibují ve světlech lamp, čeká štěstí v lásce i rodinné štěstí. Co si na nás hvězdy přichystaly v druhém měsíci roku 2017? Víme to!

Beran (21.3. - 21.4.)

Tvoje tvrdohlavost a sebevědomí konečně přináší růže. Projekt, na kterém jsi závěrem minulého roku tvrdě pracovala, v únoru ponese své ovoce. Je úplně jedno, jestli šlo o velkolepý projekt v práci nebo o rozvíjející vztah, druhý měsíc roku 2017 pro tebe bude úspěšným!

Býk (22.4. - 21.5.)

Cítíš se plna sil a motivace? V únoru se ti bude hodit! Čekají tě totiž nové výzvy, ale i nečekaná setkání. Připrav se na dlouho očekávané pracovní povýšení, ale i setkání s člověkem, kterého nebudeš moci vytěsnit z hlavy. Kdo ví, třeba tě tvoje osobní kouzlo dostane do náruče někoho, s kým se nakonec potkáš u oltáře.

via GIPHY

Mohlo by tě zajímat: Jak sbalit muže ve znamení Býka? Tohle funguje!

Blíženci (22.5. - 21.7.)

Začátek měsíce února pro tebe bude krizový.  Připrav se na to, že ti spousta lidí nahází klacky pod nohy. Pokud se ale přes překážky přeneseš, druhá polovina měsíce bude aspirovat na tvé nejšťastnější dny letošního roku. Čekají tě úspěchy v práci, ale i v osobním životě. Takže zatni pěsti a čekej štěstí!

Rak (22.6. - 22.7.)

Ani v únoru si neoddychneš. Tvoje pracovní nasazení pokračuje závratnou rychlostí. Pozor ale na prvotní příznaky vyčerpání a syndromu vyhoření. Dopřej si alespoň o víkendu pořádný odpočinek, zajeď si s kámoškami třeba na luxusní wellness pobyt a načerpej nové síly. Zároveň však mysli na to, že tvá neutuchající snaha přinese ovoce.

Lev (22.7. - 22.8.)

V únoru budeš (více než v kterýkoli jiný měsíc toho roku) královnou salonu. Osoby opačného pohlaví budeš přitahovat doslova jako magnet. Tvoje magická přitažlivost nenechá chladného nikoho v okruhu několika kilometrů. Toho bys ale přeci mohla využít! Užívej si náklonosti, kterou ti hvězdy svěřily, a pořádně ji zúroč!

via GIPHY

Panna (23.8. - 22.9.)

V měsíci únoru se ti otevřou nové a zcela nepoznané obzory. Pokud tě zklamal závěr minulého roku, ten letošní si napraví reputaci. Dostaneš se k zajímavým nabídkám, které tě mohou vyšvihnout mezi horních deset tisíc. Vybírej ale obezřetně! Není totiž všechno zlato, co se třpytí. V případě nesprávné volby bys mohla svého rozhodnutí litovat.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Konečně je to tady! Únor ti hraje do karet. Je zde velmi vysoká pravděpodobnost, že potkáš partnera snů, s nímž si dokážeš představit společný život, ale i velkou a veselou rodinku. Pořádně se rozhlížej kolem sebe. Šanci na šťastný a pohodový život máš na dosah ruky! 

Štír (24.10. - 22.11.)

V únoru můžeš naplno ukázat vášnivou a nezkrotnou povahu, jíž oplýváš. Žádné předstírání a intriky! Odhal okolí svou pravou tvář, vyplatí se ti to hned v několika ohledech. Počítej také s tím, že tvé proměny si všimnou i osoby, které jsi dlouho neviděla nebo je nadobro vyškrtla ze svého života. Pozor, všechno má svůj důvod, proto je nyní neodháněj!

Přečti si také: Divoch, nebo Pan Opatrný? aneb Muži, sex a horoskop

Střelec (23.11. - 21.12.)

Únor přeje umělecky založeným Střelcům, kteří si libují v kvalitní hudbě, originálních obrazech, ale i herectví či zpěvu. Že jsi k umění nikdy netíhla? Nejvyšší čas začít! Nikdy totiž nevíš, koho svou vlastnoručně složenou klavírní skladbou ohromíš nebo kdo neodolá tvému zpěvavému hlasu, který zaslechne na pátečním karaoke.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Že jsi neměla zrovna nejlepší období? Pak věř, že úderem první únorové noci o tebe už smůla nezavadí! Únor se bude nést v duchu úspěchů nejen na poli pracovním, ale zejména osobním. Hoď proto za hlavu staré křivdy a bolavé splíny. Hvězdy ti konečně ukážou svou pozitivní tvář. Věř, že v únoru se ti podaří všechno, na co sáhneš.

Vodnář (21.1. - 18.2.)

V únoru tě čeká pořádná milostná nálož! Budou se na tebe lepit kolegové v práci, kluci v baru, ale i nadřízení. Dávej si proto pozor na případné románky a osoby, které si pustíš k tělu. Romantické vztahy s kolegou či nadřízeným se na pracovišti netolerují. A problém, který z toho kouká, ti za to určitě nestojí.

via GIPHY

Ryby (19.2. - 20.3.)

Únor se ponese v duchu setkávání s rozmanitými lidmi. Čekají tě staří známí, ale i osoby, které nemáš příliš v lásce a nejraději bys na ně zapomněla. Všechno zlé je ale k něčemu dobré, proto počítej s tím, že nenadálé setkání může přinést zajímavou příležitost, kterou by bylo škoda nechat si utéct mezi prsty.

Trefil se horoskop do toho, co od hvězd v únoru očekáváš? Dej nám vědět na Facebooku nebo Instagramu s hashtagem #jsmekocky!

Související články