Valentýn se blíží! Čím potěšit milovaného kocoura?

bigstockphoto.com
|
27. 01. 2017
|
Pro některé je 14. únor dnem jako každým jiným, pro jiné představuje svátek zamilovaných a příležitost k tomu, potěšit partnera nějakou romantickou maličkostí. Jak jsi na tom ty? Pokud se Valentýna nemůžeš dočkat, máme pro tebe několik dárkových tipů!

Romantika v oblacích

Nezapomenutelný let balonem nebo vyhlídkový let nad vaším rodným městem? Na slevových portálech najdeš zajímavé nabídky, díky kterým ušetříš několik tisícovek. Pokud společně s kocourem patříte mezi milovníky adrenalinu, co takhle vztah zpečetit společným tandemovým seskokem? To by bylo bájo!

Láska prochází žaludkem

A je úplně jedno, jestli si tu vaši společnou pojistíš v oblíbené restauraci nebo pro svého miláčka připravíš pohoštění u vás doma. Zvolíš-li první variantu, neboj se do restaurace s předstihem zavolat a požádej její obsluhu o romantickou výzdobu stolu. Pokud chystáš hostinu doma, pak vezmi do svých rukou nejen výzdobu, ale také svůj outfit. Hříšně krátké šatičky a smyslný parfém tvého kocoura u stolu příliš dlouho neudrží, na to vezmi jed!

via GIPHY

Mohlo by tě zajímat: TOP 10: Nejlepší restaurace v Praze. Tady ti zachutná!

DIY dárky vždycky potěší

Jsi limitována finančními prostředky nebo jednoduše nechceš podporovat nenasytné prodejce, kteří na Valentýnu nechutně rýžují? A co takhle vytvořit osobní DIY dárek? Inspirovat se můžeš třeba nápadem jistého amerického hocha, který své milé poslal 365 lístečků, na kterých byly společné zážitky, důvody, proč ji miluje a zamilované citáty. Jen řekni, copak tomuhle dokáže nějaký kocour odolat?

Vířivka a noc mimo domov

Privátní vířivky získávají na stále větší oblibě. Taková hodinka či dvě v soukromí, při svitu svíček, v objetí pěnových bublinek a vonných olejíčků dokáže i s tím největším stydlínem divy. Odpočiňte si od každodenních problémů ve vířivé vaně a užijte si jedinečný zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Někteří provozovatelé privátních vířivek dokonce nabízejí možnost zůstat v areálu přes noc. A to je pak teprve vzrůšo!

via GIPHY

Přečti si také: Den sv. Valentýna: proč ho slavíme a jak na to?

Pánové, hledáte něco?

Věříme, že mezi čtenářkami našeho magazínu nejsou jen samé kočičky, ale i zoufalí kocouři, kteří jsou ochotni kvůli originálnímu dárku pro svou vyvolenou pročítat i ryze dámské magazíny. Takže pánové, pokud jste opravdu dočetli až sem, co takhle svou kočičku obdarovat kyticí oblíbených květin, kterou jí necháte doručit kurýrem až do práce? Vymyslet nějaký společný eurovíkend nebo ji vzít na romantický třídenní pobyt do chatičky uprostřed zasněžené krajiny? Sázkou na jistotu je také lahvinka dobrého pití nebo decentní šperk.

Vzpomeneš si na valentýnský dárek, který ti udělal největší radost? Pochlub se nám na Facebooku nebo na Instagramu s hashtagem #jsmekocky!

Související články