Normální matky neexistují. Děti vychovávají „mamynky“

Pixabay
|
14. 06. 2021
|
Jejich revírem je internet, jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou normálně smýšlející jedinci, kteří nezahlcují facebook „kojofotkami“ nebo fotografiemi pokaděných plen, poslintaných bryndáků a nemluví v otravném mateřském plurálu.

O kom je řeč? Tušíš správně – o přírodním úkazu, kterému se ve světě internetu familiárně přezdívá „mamynky“. Do očí bijící hrubka v podobě ypsilonu je zde zcela záměrně, což ale ženy, které do této nechvalně známé skupiny patří, nechápou. Je to totiž nad jejich mozkovou kapacitu.

„K MUDře nejdu! Pomůžou bylinky a homeopatika?“

Namísto návštěvy „MUDry“, jak s oblibou přezdívají pediatričce či jiné lékařce, hledají zaručené rady u stejně „intelektuálně“ zaměřených žen, které propagují volnou výchovu, kojení na veřejnosti, alternativní medicínu, šátkování nebo „barefoot“.  Ideálně pak všechno dohromady. Na nic nemají čas, nic nestíhají. Doma to vypadá jako v chlévě a jejich „mimísek“ na tom není o nic lépe. Razí ovšem heslo, že špinavé dítě je dítětem šťastným.

Namísto péče o domácnost se raději věnují „smysluplným“ debatám na oblíbeném Mimibazaru, Modrém koníkovi nebo infantilně pojmenovaných skupinách na Facebooku, kde rozebírají každodenní radosti a starosti v podobě barvy mimískovy stolice, vlastního několik měsíců přetrvávajícího průjmu a pojídání placenty nebo se rozčilují nad rozporuplnými reakcemi a neakceptováním kojení na veřejnosti.

Dobrý den, prso ven. A nejlépe na jídelní stůl

Nedávno jsem byla sama svědkem toho, jak „mamynka“ středního věku i vzrůstu vytáhla mateřským mlékem nepřirozeně nalitý prs uprostřed plné restaurace. Nemám nic proti kojení, přece jen je přirozené a pro dítě zcela nezbytné. Dle mého názoru jde ale o velmi intimní věc, proto jsem byla šokována, jakmile žena vyvalila ono obří ňadro z kojenecké podprsenky, položila jej na jídelní stůl a začala dítě bez jakéhokoli ostychu nebo zakrytí kojit.

1.jpg

Kojení na veřejnosti je silnou stránkou mamynek.
Pixabay
Prso na stole v restauraci? Tyhle dámy to berou jako samozřejmost. Kojit je přece jejich výsostné právo!

Aby toho nebylo málo, po zajištění nezbytné obživy ho na tom samém jídelním stole přebalila. Věřte, že v místnosti přešla chuť na jídlo nejen mě, ale i ostatní.

Sociální sítě jako ráj pedofilů

A tak se vás, milé ženy a dívky, ptám – opravdu je nezbytně nutné postovat na sociální sítě každý bobek (v horším případě průjem) vašeho nahého mimíska (pedofilové nikdy nespí), zahlcovat zeď ostatních desítkami příspěvků psaných v otravném mateřském plurálu („my jsme se poprvé vykakinkali“, „roste nám první zoubeček“ apod.), používat infantilní zdrobněliny, obtěžovat okolí věcí natolik intimní, jakou je kojení, nebo chodit doma ve vytahaných teplákách a se skvrnami od potu, mateřského mléka a dětských příkrmů?

2.jpg

Kojení je přirozené, ale zároveň je poměrně intimní.
Pixabay
Kromě kojofotek se to na jejich profilech hemží fotkami nahých mimin. Jasně, jen těm pedofilům dopřejte.

Copak už neexistují matky, které používají hlavu a selský rozum? Nejdou s davem jako ovce a nevěří každé pitomosti, kterou si na internetu a v oblíbených „mimi fórech“ přečtou? Dokážou skloubit péči o domácnost i potomka a zároveň nezanedbávají sebe ani manžela? Sáhněte si do svědomí a objektivně zhodnoťte, do které z výše uvedených skupin patříte.

Související články