Největší vánoční zrůdnosti v českých domácnostech

www.bigstockphoto.com
|
28. 12. 2018
|
Některé „tvořilky“ se rozhodly užít si Vánoce po svém. Vyrábí (ne)vkusné dekorace a domácnost během prosince promění v jeden otřesný kýč. Nevěříš? Tady je přehled toho nejšílenějšího, co sociální sítě vydaly. Scrolluj jen na vlastní nebezpečí!

Lechtivá vykrajovátka

Jen si vzpomeň, jak ses ještě před pár dny vztekala při vykrajování koleček, hvězdiček, stromečků a andílků z lineckého. Pokud bys doma měla tyhle formičky, určitě by bylo vykrajování o něco veselejší. Nápad je to sice super, my v redakci si ale nedokážeme představit, jak takové linecké bude tahle tvořilka servírovat babičkám, tchyni a mamince na Boží hod.

1_vanocni_lechtive_vykrajovatka.jpg

Jestli tě klasická vykrajovátka už omrzela, můžeš zkusit tahle.
Facebook

Zubatý stromeček

Nutno podotknout, že tady se tvořilka pořádně vyřádila. Kolik babiček a dědečků při tom přišlo o zuby, o tom se už autorka tohohle skvostu nezmiňuje. A když už jsme u těch protéz – tenhle znáš? Potká se babka s dědkem a dědek říká: „Babko, půjčil jsem si tvoji protézu. Že tys měla guláš? A zákusek? A zelňačku? A babko, že ono ti to moc nesedlo?“ No nic, pán Bůh s námi a protézy pryč.

2_zubaty_stromecek.jpg

Nám to přijde nechutné. A tobě?
Facebook

Nechutné cukroví

Dobře, uznáváme, tenhle výtvor asi není něčím, čím si tvořilka zdobí byt, v našem výčtu se ale objevit musel. Nedá nám to a zase se musíme vrátit k tomu výše zmíněnému lineckému. Nebaví tě linecké? Upeč si ho*no. No, však ty víš co.

3_hovnaaa.jpg

Chtěla jsi vždycky ochutnat výkaly? Dobrou chuť.
Facebook

Ozdobený balkon

Jasně, světýlka na balkóně nesmí chybět. Když to ale někdo zabije Santa Clausem, hromadou umělého jehličí, plastovými kouličkami a nevzhlednými mašlemi, rázem je po kouzlu Vánoc. V tomhle případě nejde o výtvor tvořilky, ale roztomilého tvořílka.

4_ozdobeny_balkon.jpg

Není výzdoba jako výzdoba.
Facebook

Santova nadílka

Máš dost klasických proch*aných koberečků u záchodu? A co takhle je letos vyměnit za něco opravdu vánočního? Pokud nepatříš do gangu „Santu nechceme, my máme Ježíška“, pak se ti tenhle dekorativní výtvor zajisté zalíbí.

5_wc_prkenko_santa.jpg

My v redakci jsme si vždycky přály Santu na záchodě.
Facebook

Sobi sem, sobi tam

Vidět tohle sob Rudolf, zčervená mu nejen nos. Chápeme, že je doba kojilek, které potřebují kojit všechny a všude, nechápeme ale, proč musí se svými kojovaky otravovat taky na Vánoce.

6_sobi_cecek.jpg

Hm, svetr se sobem může být i velmi netradiční.
Facebook

A Ježíšek to neuvidí

Jo, vidíš správně. Fakt nějakou tvořilku napadlo zabalit do vánoční stuhy domovní dveře. Kdyby je zabalila z vnitřní strany, ještě bychom to rozdýchaly, jestli sis ale všimla zelené značky na zdi, pak je ti jasné, že tahle nádhera děsí nejen Ježíška, ale také ostatní obyvatele patra.

7_dvere.jpg

Vánoční výzdoba dveří? Raději ji nech uvnitř.
Facebook

Vánoční stromeček

Tak tenhle skvost údajně najdeš v Táboře. Co nás k tomuhle napadá? Snad jen jedno: „Kde udělali soudruzi chybu?“

8_vanocni_stromecek.jpg

Některé stromky v republice jsou spíš pro ostudu.
Facebook

Slavnostní večeře

Přemýšlíš, co dobrého nachystat na vánoční tabuli? A co takhle nechat se inspirovat jednou halloweenskou oslavou? Pochutnávat si na takovém průjmu není jenom tak. Na tohle musíš mít vážně žaludek. Na druhou stranu o koproterapii jsi už slyšela, ne?

9_slavnostni_vecere.jpg

Slavnostní večeře rozhodně nemusí být nuda.
Facebook

Krb za šest hodin

Chápeme, že k Vánocům už tak nějak patří praskající oheň a krb pro Santu (odpůrci Santy nečtěte!). Tohle už je ale vážně na palici. Jak sama tvořilka uvádí, tenhle „skvost“ dávala dohromady dlouhých šest hodin. No, dobrá práce. Promrhat čas něčím takovým, to chce opravdu odvahu a odhodlání.

10_krb.jpg

Když chceš mít krb za každou cenu...
Facebook

Vítací sněhulák

Když nemáš sníh, hoď tam plastovej kelímek.“ Ne, tohle vážně není recept od jednoho nejmenovaného kuchaře. Tohle je krutá realita. Aneb ať žije doba plastová!

11_vitaci_snehulak.jpg

...protože plastů je asi všude málo. Tak jen houšť.
Facebook

Donaldova přehazovačka

Je to nažloutlé, chlupaté a má to na sobě koule. Ne, není to Donald Trump, je to jeho přehazovačka. Z té pravděpodobně byla vytvořena tahle „dekorace“. Mimochodem, tvořilka prosí o radu: „Pomoc, co přidat/ubrat? Dnes mi to nějak nejde“. Poradíš?

12_donaldova_prehazovacka.jpg

Dobrý den, pane prezidente.
Facebook

(S)prostí andílci

Taky si nedokážeš představit Vánoce bez zástupu andělů? Máme pro tebe rovnou dva exempláře. Ano, vidíš dobře. Andílci drží krásné svíčky. A jestli jsi viděla něco jiného, tak jsi pěkné prase. Hotovo, šmitec!

13_andilci.jpg

Andílci k Vánocům snad i patří, ale decentně!
Facebook

Viděla jsi ještě horší vánoční věci? Poděl se o ně s námi v diskuzi pod článkem!

Související články