Horoskop na srpen: co tě čeká v horkém letním měsíci?

www.bigstockphoto.com
|
26. 07. 2018
|
Letní prázdniny jsou v plném proudu, stejně tak nejspíš i zábava, radovánky u vody, na mejdanech, na plážích a dovolených. Pro jiné už je to zase rutina všedních dní v práci. Hvězdy ale spoustě z nás chystají nejedno překvapení, dívej se!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berany může zvlášť kolem 11. 8., kdy dojde k novoluní, zachvátit úplná vlna kreativity. Najednou jí budou mít na rozdávání, a to nejen v práci, ale i doma. Víc než domácnost ale asi budou řešit právě kariéru. V této oblasti hrozí spory s kolegy a nadřízenými. Pro někoho to může být pomyslná poslední kapka a změna pracovního místa nabude reálných rozměrů. Na konci měsíce se může otevřít bolestivé téma, které bude vyžadovat radikální řešení.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se budou po pracovně náročném červenci v srpnu orientovat spíš na rodinu a všem to jen a jen prospěje. Kolem novoluní se budou snažit vylepšit svoje bydlení i vztahy s nejbližšími příbuznými. Ke konci měsíce, kdy dojde k úplňku, se pravděpodobně budou muset rozloučit s někým z přátel. Lidé zkrátka z našich životů odcházejí, aby je mohli nahradit jiní, a přátelství, které brzy skončí, prostě od začátku nemělo mít delšího trvání.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Srpnové novoluní bude ve znamení cestování nebo budeš řešit auto, případně jiný dopravní prostředek. Vypadá to, že v srpnu nebudeš mít čas pořádně „vypnout“ a v práci se toho na tebe bude valit tolik, že dočista zapomeneš na to, že už jsi dovolenou měla. Obecně se bude hodně řešit majetek, zvlášť ten, který s někým sdílíš. Ke konci měsíce se budou partneři a manželé asi hodně hádat kvůli společnému rozpočtu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Srpen bude pořádně úspěšný měsíc! Raci byli obecně hodně nespokojení se svou prací, spousta z nich ji proto měnila. Pokud k nim patříš i ty, buď si jistá, že brzy k tvému původně domluvenému platu přibude i příjemné osobní ohodnocení, protože se osvědčíš. Na konci měsíce bys dokonce už mohla pracovně na pár dní odcestovat. Pozor, bude to taky období citové nestability a hádek kvůli úplným malichernostem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou středem pozornosti všude, kam vkročí. Bude je vidět a slyšet, budou čile komunikovat nejen pracovně, ale i soukromě. Možná se ti nevyhne nepříjemné úřední jednání, svým šarmem ale můžeš ledacos vylepšit. Srpen prověří stávající vztahy a jen ty pevné vydrží. Hvězdy varují, že takhle perný měsíc by se mohl podepsat na tvém zdraví, proto nezapomeň taky odpočívat. V práci se nepouštěj do žádných sporů, ani do těch nejmenší. I kdybys měla pravdu, lidská hloupost je hodně silná a ty bys odešla poražená.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud patříš k Pannám, hvězdy tě vůbec nebudou šetřit. Období bude psychicky náročné hlavně proto, že dojde k ukončení nefunkčních vztahů, případně k jejich zásadní nápravě. Ať tak, či onak, do září nevstoupíš v takovém rozpoložení a v takové životní situaci, v jaké jsi teď. V srpnu se budeš činit, hlavně pokud máš kreativní práci. Budeš prostě k nezastavení!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čekají nemalé změny, hlavně v tom, kde budou dál žít a jakými lidmi se obklopí. Může dojít k přestěhování i změně zaměstnání nebo pracovního partnera. Pozor si dej na ukvapená řešení jakékoli situace. Zaměř se taky na svou pohodu a psychické zdraví. Pokud máš pocit, že žiješ v jednom velkém sporu, možná ten největší problém vychází z tvého nitra v podobě nespokojenosti se sebou samotnou.

bigstock-135962957.jpg

Hádky nebudou v srpnu pro Váhy ojedinělé.
Někdy se do sporů dostáváme proto, že nejsme spokojeni sami se sebou. Změň to!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Novoluní bude pro Štíry ve znamení zajímavé pracovní nabídky nebo rozšíření spolupráce s někým, s kým se jim pracuje dobře. Neboj se kroků do neznáma, vždycky tě posunou dopředu. Můžeš se potýkat s úřady a úředními záležitostmi, všechno ale dopadne k tvojí spokojenosti. Štíři, stejně jako Váhy, budou pravděpodobně řešit místo, kde žijí, a případné stěhování.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Narodila ses ve znamení Střelce? Pak pro tebe bude v srpnu stěžejním tématem cestování, vzdělávání a práce. Na konci měsíce nastane úplněk, který tě může přimět řešit starší ženu v rodině – maminku, možná babičku nebo tetu. Je možné, že tě někdo z blízkých požádá o finanční pomoc. Pokud je to v tvých silách, vyhov mu – skutečně to potřebuje a jen tak pro nic za nic by tě neprosil. Dávej si pozor, co kde podepíšeš, a podepisuj jen to, čím si bude 100% jistá.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

U Kozorohů se to bude hodně točit kolem peněz, hypotéky, půjčky a financí, které sdílí s někým jiným. Řešit se může taky dědictví nebo dokonce nemalá výhra. Pokud tě zlobil dopravní prostředek, koncem měsíce už bude všechno v pořádku. Jakoukoli překážku, kterou před tebe osud postaví, v srpnu elegantně překonáš, tak se jich neboj. Dávej si pozor na drobné úrazy, mohou tě zaskočit i při cestě do práce nebo při sportování.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářko, u tebe to budou samé novoty! Na scéně se může objevit nový kocourek, který ti pěkně rozbuší srdíčko, ale i nová pracovní příležitost, která potěší tebe i tvé konto. Na konci měsíce budeš vědět, že sis finančně polepšila – pokud ne prací, tak přijdeš na to, na čem ušetřit, aniž bys výrazně trpěla. Pozor na psychické problémy. O slovo se může navzdory úspěchům přihlásit pocit zbytečnosti, zmaru nebo dokonce deprese. Uklidnit se ale můžeš tím, že „největší tma bývá vždy těsně před úsvitem“.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám se může v životě objevit osoba, která k nim v minulosti nějakým způsobem patřila, ale spolupráce nebo vztah nedopadly podle představ. Hlavně na konci měsíce pak, Rybko, budeš řešit lidi kolem sebe, především ty nejtěsnější vztahy. Ať se bude dít cokoli, můžeš se spolehnout na své přátele. Může dojít k odtajnění něčeho, co ti mělo zůstat skryto. Možná budeš hodně překvapená!

Související články