Buď krásná na fotce, ale i uvnitř!

pixabay.com
Komerční článek
|
14. 12. 2020
|
Vánoce nám klepou na dveře a s tím je v dnešní době spojená i nadílka na Instagramu v podobě lákavých „selfíček“ u stromečku, vedle stromečku a někdy dokonce pod stromečkem (když to přeženete s vaječným likérem).

Článků na téma, jak si udělat dobrý mejkap, jak zapózovat, abychom byly na fotce hubenější, jak našpulit rty, co si vzít na sebe, abychom byly IN a kdo ví co všechno ještě, je spousta. Tím Vás tu samozřejmě nebudu zatěžovat, ale musím dodat jedno, a to, že věta: „Krása je v očích toho, kdo se dívá,“ kterou pronesl Oscar Wilde je věčná, pravdivá a vy si ji zapamatujte. Můžete si tu větu upravit a slovo krása tak nahradit slovem kritika a hned Vám budou jak negativní, tak pozitivní komentáře na Vaše fotografie jasnější. Hlavní je se z toho nezhroutit, vždyť existují photoshopy!

Čím Tě ale zatěžovat chci a budu, je druhá část nadpisu u tohoto článku. A to, že je důležité, abys byla krásná i uvnitř. Určitě Tě hned napadlo, že začnu psát o třídenních detoxech, o doporučovaném množství vody, kterou bys měla vypít, nedej bože o tom, že bys měla místo oleje dát do cukroví ghíčko, nebo ho pro jistotu vůbec nejíst. Naštěstí jsi na omylu, protože já si ráda dám vánoční cukroví obalené v kile cukru a jsem šťastná, že si na něm můžu pochutnat a vůbec, že jsem na světě. Vnitřní krása spočívá v něčem jiném, alespoň z mého pohledu, a to v ohleduplnosti a lidskosti vůči druhým.

Předvánoční období je přímo stvořené pro to, abychom světu ukázali to lepší z nás (samozřejmě někdo takové období má každý den, někdo každý měsíc, ale někdo ho začne mít až díky tomuto článku). Máš spoustu možností jak na to, ale určitě bych začala obejmutím každého člena rodiny, i když máš pocit, že si to třeba nezaslouží, tak mu u toho ještě řekni, že ho máš ráda. Důležité je udělat ten krok dopředu, protože to nejhezčí, co tu máme, jsou mezilidské vztahy, na kterých je potřeba neustále pracovat. No a možná Tě napadlo, že někdo, i třeba včetně Tebe, nemá koho obejmout. Víš, na světě je spousta takových lidí, které čekají na milé slovo, nebo budou vděčni za jakoukoliv pomoc a projevený zájem.

Zrovna tady v Česku máme spoustu projektů vytvořených neziskovými organizacemi, které podporují osamělé důchodce, děti a celkově znevýhodněné rodiny. Stačí jen trochu googlit a najdeš toho spoustu. V dnešní době je to takové ztížené, ale naštěstí se dá pomáhat online. Třeba tím, že někomu napíšeš dopis a zlepšíš mu jeho den. Nebo někomu splníš jeho tajné vánoční přání. Můžeš si taky zahrát v Royal Vegas online casino a vyhrát balík peněz, který pak věnuješ na dobrou věc. Registruješ se zdarma, dostaneš vstupní bonus a ještě si užiješ spoustu zábavy během her s filmovými motivy!

Uděláš něco, při čemž nejspíš vyjdeš ze své komfortní zóny a možná se Ti to zdá jako malichernost, ale věř, že pro někoho to může znamenat něco opravdu cenného a výjimečného. Každý z nás si totiž zaslouží kousek štěstí. A právě Ty můžeš být tou, kdo ho naservíruje!

Související články