Horoskop na srpen 2019: Berany čeká dovolená, Býky veselka

www.bigstockphoto.com
|
25. 07. 2019
|
Hned na začátku měsíce nás čeká novoluní, které výrazně ovlivní osoby narozené ve znamení Lva. Srpnový úplněk pak bude nesmírně důležitý pro Vodnáře, kterým vnese jasno do vztahů doma i na pracovišti. Co čeká tvoje znamení? Známe odpověď!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani nezačnou srpen zrovna dvakrát úspěšně. Úkol, který tak dlouho odkládali, jim totiž pěkně znepříjemní život. Druhá polovina srpna jim ale prvotní neúspěchy v mnohém vynahradí. Čeká je totiž vysněná dovolená v exotickém ráji. Aby dny volna neskončily úpalem nebo jinou komplikací, dávej si pozor na nepříjemné hmyzáky a silné přímořské sluníčko!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci začínají pomalu pociťovat nervozitu. Zanedlouho je totiž čeká významná životní událost, která navždy změní jejich život. Vyloučená není svatba ani příchod nového člena do rodiny. Býci, začněte se na tuhle změnu připravovat už s předstihem. Minimalizujete tak nervozitu i riziko nedostatečně promyšleného rozhodnutí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud můžeme v srpnu jmenovat miláčka hvězd, pak to bude určitě Blíženec. Na toho čekají zajímavé pracovní příležitosti i výhry v loterii. Vyloučená není ani neočekávaná dovolená v tuzemsku nebo zahraničí. Blíženci by měli mít oči na stopkách. Pravděpodobně se jim totiž v hledáčku objeví životní partner nebo přítel na celý život.

sunflowers-3640938_1280.jpg

Co všechno v srpnu Blíženci zažijí? To se uvidí!
V srpnu budou miláčkem hvězd Blíženci.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci začnou srpen bravurně. Čeká je povýšení v práci a zajímavá finanční odměna. Poslední půl rok totiž dřeli za tři lidi. Konečně přichází ta chvíle, kdy se jejich snaha a píle zúročí. S nečekanou odměnou je ale potřeba nakládat s rozmyslem. Pamatuj totiž na známé pořekadlo: „Rychle nabyl, rychle pozbyl“

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou během srpna extrémně citliví. Stát navíc budou před celou řadou důležitých rozhodnutí. Hvězdy je šetřit rozhodně nebudou. Na druhou stranu si pro ně nepřichystají žádnou výzvu, kterou by nezvládli. Dobrý úsudek, zodpovědnost a morálka – to budou tři dovednosti, které ti otevřou dveře k budoucnosti. Rozhoduj se srdcem!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny to budou mít v srpnu jako na houpačce. Čeká je tuzemská dovolená ve společnosti nejbližších přátel, která se ale neobejde bez nepříjemností. Vyloučená není hádka ani nepříjemná nemoc. V každém případě ale nepůjde o nic, čím by si nechaly zkazit poslední prázdninové dny. Pozor na vysoké nároky a přehnaná očekávání!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy nebudou zažívat zrovna ideální období. Čeká je totiž zkouška, která je donutí sáhnout si až na samé dno svých sil. Pokud ale tuhle zkoušku ustojí, můžou se těšit na pohodový zbytek roku a spoustu příjemných překvapení. Důležité je neklesat na mysli a pamatovat na staré známé přísloví, které říká, že pokud nejde o život, pak jde o...

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká úspěšný srpen. Práce jim půjde pěkně od ruky a zaměstnavatel je za to náležitě ocení. Zaměstnancem měsíce bude jasný zrozenec Štíra! Jen je potřeba pracovní nadšení prokládat volnočasovou aktivitou. Možná tě chytí klasika v podobě kola nebo běhu a třeba propadneš kouzlu adrenalinových sportů.

bikini-1031719_1280.jpg

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelce na začátku měsíce potrápí nepříjemná nemoc. Nepůjde ale o nic závažného. Na druhou stranu je bacil na pár dní vyřadí z běžného života. Není se, ale čemu divit. Podceňovaná prevence, nesprávné stravovací návyky a přemíra alkoholu si vybírají svoji daň.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi by se měli mít během srpna na pozoru. Hvězdy si pro ně chystají spoustu nepříjemných situací. Pokud trávíš hodně času za volantem, nezapomeň na pravidelné přestávky. Pozor dávej taky na to, kde auto odstavíš. Stát mimo benzinky nebo odpočívadla se ti může nepěkně vymstít.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou čekat na úplněk jako na slitování. Ten jim totiž konečně přinese odpovědi na otázky týkající se stávajících vztahů. Možná si uvědomíš, že svazek, ve kterém se právě nacházíš, ti víc bere, než dává. Myšlenky na rozchod se ti hlavou budou honit víc než obvykle. Poslední srpnový týden to všechno rozsekneš. Při rozhodování ale poslouchej jak srdce, tak hlavu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mají za sebou poměrně náročný červenec, během kterého udělaly několik zásadních rozhodnutí. Až v srpnu se ukáže, jestli to byla rozhodnutí správná nebo ne. Ať už se bude situace vyvíjet jakýmkoli směrem, mysli na to, že máš dost síly na to, abys to všechno ustála.

Související články