8 věcí, které na chlapech ze srdce nesnášíme

bigstockphoto.com
|
22. 03. 2017
|
Nedávno jsme vydaly článek, o tom, co muže na ženách odpuzuje. U téhle příležitosti jsme vyzpovídaly naše kolegy, známé i přátele a dostaly se k poměrně zajímavým odpovědím, které ale mnohé z nás šokovaly. Proto jsme se rozhodly pro pořádnou odvetu!

Ponožky všude po bytě a prkýnko nahoře? Malichernosti! Máme pro vás výčet osmi opravdových prasáren, které žádná normální kočka prostě nevydýchá. Připraveni? Naše nechuťácká hitparáda právě začíná!

Smrad

Je úplně jedno, jestli je jeho původcem absence antiperspirantu nebo prokalený víkend. Už dávno neplatí, že chlap má smrdět i z fotky. Přesto se mezi námi najdou exempláře, které funkci kartáčku na zuby, deodorantu a antiperspirantu zdárně ignorují. O parfémech nebo aviváži navíc mluví jako o něčem sprostém.

via GIPHY

Propocené koláče v podpaží

Úzce související s předchozím bodem! Opravdu musíme čichat smrad zatuchlého a propoceného podpaží vždycky, když nastoupíme do vozidla hromadné dopravy nebo výtahu? A fakt nás necháte koukat na ty obří propocené koláče? Fuj „velebnosti, jdu blejt“!

Dloubání v nose

Dámy, schválně! Když budete stát na červené, prohlédněte si osádku vozidel v okolí. Garantujeme vám, že minimálně jeden z mužů za volantem si bude krátit dlouhou chvíli dloubáním v nose. Ba co hůř – někteří experti své výdobytky dokonce konzumují. Ještě pořád máte snídani v žaludku? Pak pokračujeme dál.

Tohle nám dalo podnět! Kočky, tohle nedělejte! Seznam věcí, které muží nesnáší

Škrábání v rozkroku

Je nám jasné, že si ho potřebujete občas upravit na správnou pozici a že takový „kulohryz“ prostě není nic příjemného (ne, že bychom to v jiném podání taky neznaly, že jo!), ale fakt to nemůžete to dělat, když se na vás nikdo nedívá

Prdění a další tělesné zvuky

Děláme to všichni a ne, že ne! Většinou se jimi ale snažíme neobtěžovat okolí a muže neustále udržujeme ve falešné představě, že vypouštíme malinkatý obláček třpytek, který zní jako smích jednorožce a voní jako duha. Co takhle být alespoň trochu kolegiální a zkusit vypouštět veškeré zvuky a vzduchy v soukromí? Díky! Prokážete nám tím opravdovou laskavost.

mask-1542305_960_720.jpg

Na některé pachy aby si člověk pořídil plynovou masku.
pixabay.com
Pánové, na procesy odehrávající ve vašich útrobách vážně nejsme zvědavé...

Nošení špinavých trenýrek a ponožek

Nedávno přede mnou jeden známý prohlásil, že chlapi to mají obecně jednodušší. Třeba takové trenky – ty nosí rovnou čtyři dny. Kdybych věděla, co si vyposlechnu, asi bych raději zůstala ve sladké nevědomosti. Jeden den je prý nosí normálně, druhý den naopak, třetí den je přetočí na ruby a čtvrtý ještě otočí na druhou stranu. Ehm… vážně?

Dlouhé a neudržované fousy

Cos měl, Petře, k obědu? Mmmm… Už vidím. Špagety s omáčkou Bolognese, která ti visí na fousech. Fakt chuťovka. Myslím, že já už si oběd nedám.“ Jasně, vousy jsou poslední dobou údajně „in“, pánové ale musí vědět, jak o ně pečovat. Ulpívající zbytky jídla nebo nedej bože obsah nosu na nich fakt vidět nechceme!

beard-698509_960_720.jpg

Vousy, na kterých ulpívá (nejen) jídlo, prostě nesnášíme.
pixabay.com
Nebylo tohohle už trochu moc?

Přečti si také: Pánové, shoďte to aneb Kdy dlouhým vousům konečně odzvoní?

Tanga

Absolutní TOP nechutností, které jsme na mužích měli tu čest zahlédnout. Jasně, všichni jsme viděli Borata, jako recese to bylo naprosto dokonalé. Je ale opravdu nutné pořídit si „boratovské plavky“ na pláž nebo svou milou na Valentýna překvapit rudými tangy? Abychom byli přesní – rudými tangy, které si na sebe navlékne muž za vzrušeného vyřvávání „překvapení“!

via GIPHY

Je něco, na co jsme zapomněly? Dej nám vědět na náš Facebook nebo Instagram s hashtagem #jsmekocky!

Související články