Poznáš, že tě podvádí? Tyhle signály ho prozradí

bigstockphoto.com
|
09. 12. 2020
|
Nechceme šířit paniku, ale stává se dost často, že tě kocourek sice možná miluje, ale rád si čas od času odskočí za jinou kočičkou, případně za ní leze i dlouhé měsíce. Než mu slíbíš nehynoucí lásku až do smrti, ujisti se, že je ti věrný.

To, že je ti teď věrný, pochopitelně bohužel neznamená, že ti bude věrný stále. Říká se ale, že pokud tě tvůj drahoušek podvádí už v prvních dvou letech vztahu, jen tak s tím nepřestane – první dva roky by měl být totiž dokonale okouzlen jen tebou. A jestli není, zřejmě mu nikdy stačit nebudeš. Jak se tedy chová muž, který nemá čisté svědomí a místo na squash se chodí potit do cizí postele?

Žárlí a je nedůvěřivý

Býval dřív docela kliďas a nevadilo mu, když jsi mluvila o svých kamarádech nebo sympatickém kolegovi z oddělení, ale najednou nezvykle ostře reaguje? Žárlí na chlápky, o nichž ještě donedávna možná tvrdil, že pro něj žádnou konkurenci nepředstavují? Potom zbystři. Sám do tebe totiž projektuje svoje vlastnosti a neřesti. Ví, jak snadné je podvádět a tutlat to – protože jemu samotnému se to daří.

Hlídá si telefon a počítač

Na začátku vztahu tě v pohodě pustil na svůj notebook, ze sprchy na tebe volal, ať jeho zvonící telefon s neznámým číslem na displeji vezmeš a vůbec ho nenapadlo mobil nějak zamykat. Dneska ho nevyndá z kapsy, a když se potřebuješ podívat na jeho počítači na net, radši ti stojí za zády a je ve střehu, aby zavčasu strhl myš, když se budeš blížit k jeho poště nebo složce s fotkami. Pozor na to. Kde jinde by měl mít schovaná tajemství než tady?

bigstock-people-technology-internet-a-125467370.jpg

Telefon a počítač jsou zrádná úložiště důkazů o nevěře.
bigstockphoto.com
Má doma najednou vypnuté zvonění a bere si telefon pro jistotu i do těsné blízkosti sprchového koutu? Něco se děje.

Plány mění z hodiny na hodinu

Stává se, že se ráno v práci dozvíme, že tam budeme muset zůstat o hodinu déle. Když se to ale tvému milému začne stávat třikrát týdně a ještě ho začnou posílat na služební cesty s přespáním, je načase zbystřit. Možná mu totiž právě volala jeho bokovka, že na sobě nemá skoro nic a čeká na něj u sebe. A on pak přece jen nějak musí vybruslit z vaší společné večeře.

V posteli je to jiné

Při nevěře se stávají dvě věci – buď nevěrník nechce o sexu s partnerkou ani slyšet, protože své potřeby uspokojuje jinde, nebo je naopak mnohem pozornější milenec, než je tomu zvykem. U milenky se totiž nabudí a potřebuje se dokonale vybít, nebo ti chce prostě jenom podvědomě dopřát víc rozkoše, protože svět je na tebe zlý. Tedy on je na tebe zlý, protože tě podvádí.

Víš, že už se to stalo

Jestli už ti byl nevěrný a zůstala jsi s ním, dost těžko se mu asi věří. Možná víš o tom, že byl nevěrný svým předešlým přítelkyním. I kdyby jen jedné a kdyby šlo o déletrvající systematickou nevěru, má to pro tebe být výstraha – možná jde totiž o notorického nevěrníka, s nímž tě nic moc dobrého nečeká. Alespoň pokud ty čekáš věrnost a záleží ti na ní.

Okolí se chová divně

Jenom málokdo, kdo si dopřeje takové vzrušení, že zahýbá své partnerce, se dokáže nesvěřit kamarádům, nebo aspoň jednomu. Toho pak stačí potkat a můžeš z jeho neobvyklého chování poznat, že je něco špatně. Zaprvé – ví něco, co před tebou musí tutlat, a zadruhé – nejspíš si přeje co nejrychleji zmizet, protože trne, kdy se zeptáš, jaký byl ten squash v úterý. Když navíc neví, jestli jsi ho neviděla v úterý v době squashe někde jinde, nejradši by se propadl do země.

Máš pochybnosti, nebo ti kocourek nedává důvod?

Související články