Chybí vám energie, dobrá nálada nebo klid? Superfoody vám je vrátí zpět

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
01. 10. 2019
|
V dnešní uspěchané době nemáme příliš čas sledovat, kolik jsme zkonzumovali vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek. Pak se snadno stane, že nám něco chybí a odráží se to na naší kondici, našem zdraví a celkovém stavu.

Vyvážená strava nabitá látkami, které jsou pro tělo potřebné, je samozřejmě základ. Když se k tomu přidá pravidelný pohyb, situace může být rázem lepší. Pokud ale potřebujete víc než ostatní oblasti svého života podpořit jednu konkrétní, pomůžou vám s tím Superfoody, poctivé rozemleté superpotraviny v bio kvalitě, které mohou do jídelníčku bez obav zařadit i vyznavači raw stravování. Jaké konkrétní jsou k dispozici?

Green Health

Směs mladého ječmene a mladé pšenice, chlorelly, spiruliny, šípku, moringy olejodárné a dužiny plodů baobau je přímo stvořená pro všechny, kteří vědí, že zdraví je nejdůležitější a prevence je jeho základ. Kombinace zelených superpotravin doplněných o šípek nakopne imunitu, podpoří trávení a zajistí vhodnou detoxikaci těla. S případnými hrozícími nákazami se pak organismus bude vypořádávat mnohem lépe.

Pokud se po výčtu obsažených superpotravin obáváte, že bude směs chutnat jako posekaná tráva, můžeme vás uklidnit, že tomu tak díky šípku a prášku z dužiny plodů baobabu úplně není.

Morning Energy

Budíte se ráno s pocitem, že byste potřebovali ještě aspoň pět hodin spánku, a váš nejlepší přítel je energetický drink plný chemických látek? Vyměňte ho za tento Superfood, který vám bude od rána dobíjet baterky i po dobu osmi hodin. To, co dokáže guaranin, nezvládne ani sebelepší káva!

Kromě toho, že nebudete tělo zatěžovat cukrem nebo sladidlem, jak tomu u „energiťáků“ je, ještě získáte pravidelný přísun vitamínů, minerálů, antioxidantů a flavonoidů. Směs obsahuje superpotraviny zvučných názvů, jako acai bobule, guarana, maca peruánská, lucuma, banánový prášek a matcha. Ve výsledku získáte mimo jiné velmi příjemnou chuť, kterou znáte právě z dýchánků s čajem matcha.

morning-energy-superfoody-square.jpg

Morning Energy dodá energii i na 8 hodin!
superfoody.cz
Supermix Morning Energy je účinnější a sofistikovanější než káva nebo energy drink.

Good Mood

Úsměv od ucha k uchu vám tento Superfood nezaručí, rozhodně vás ale bude ladit na příjemné a pozitivní vlny, abyste se lépe vypořádávali s každodenními starostmi. Chuťově připomíná vysokoprocentní čokoládu nebo poctivé kakao. Proč?

Protože směs obsahuje rozdrcené kakaové boby, karob, lucumu, kořen z yaconu a banánový prášek. Velkou roli tady hraje tryptofan, z něhož si mozek vyrábí serotonin, hormon dobré nálady. A s tou přeskáčete životní překážky mnohem snáz. 

Mimochodem, tento Superfood je vhodný i pro děti. Pokud tedy chcete dopřát své ratolesti trošku radosti i během složitějších situací, přimíchejte mu lžíci do jogurtu nebo do lahodného smoothie. Ještě si pochutná!

Natural Beauty

Nikdo z nás nechce stárnout a vidět na sobě přibývající roky v zrcadle. Místo experimentování s estetickou medicínou můžete nejdřív vyzkoušet zcela přírodní způsob, jak stárnutí buněk zpomalit. Stačí si pravidelně přidat do pokrmu směs Natural Beauty, která je napumpovaná antioxidanty. Ty, jak známo, pomáhají v boji proti volným radikálům, karcinogenním látkám, proti působení těžkých kovů a oxidativnímu stresu. Zapracujte na své kráse zevnitř. Uvidíte, že tyhle superpotraviny se vyplatí.

Tento Superfood obsahuje acai bobule, kadeřávek, marakuju, baobab, barbadoskou třešeň a macu peruánskou. Směs chutná jako exotické ovoce kyselejšího charakteru a dokáže pěkně osvěžit.

Pure Mind

Ať už soustavně pracujete hlavou, nebo se potřebujete jen čas od času na něco pořádně soustředit, bude váš mozek vyžadovat trochu té pomoci zvenčí. A když k tomu nebudete mít čas na vyvětrání hlavy na procházce přírodou, vsaďte na Pure Mind, kombinaci kurkumy, gotu kola, ashwagandhy, kakaových bobů, lucumy a moringy. Jejich vzájemné působení nejenže namotivuje váš mozek k nebývalým výkonům, ale taky udělá něco pro vaše zdraví – obsažené látky například pomáhají snižovat hladinu cukru v krvi nebo stresového hormonu kortizolu.

Chcete víc za lepší cenu? Zvolte si výhodný pack

Pokud vás na e-shopu Superfoody.cz zaujme víc směsí, jsou pro vás připraveny balíčky za výhodnější ceny. Co takhle spojit třeba krásu, dobrou náladu a energii? Nebo máte zálusk na všechny? Tak do toho!

Související články