První video z natáčení! Gilmorky strašně zestárly a ztloustly

|
03. 08. 2016
|
Pokračování slavných Gilmorek má velký problém. Podle prvních záběrů Gilmorova děvčata opravdu hodně zestárla a připomínají spíš odulé babičky než lamačky mužských srdcí.

Zatímco retušované fotografie představují „děvčata“ ještě jakž takž ve formě, videa z natáčení to pravdu neutají. Roztékající se odulé obličeje s povislou kůží, či vrásčité krky připomínající Helenu Vondráčkovou musí děsit všechny fanoušky obou hrdinek, kteří si snad představovali, že pro Gilmorova děvčata čas neplatí.

gilmore-girls-revival-teaser-new-footage-video.png


Netflix.com

Naopak, zdá se, že od doby poslední série trávily obě „Gilmorky“ většinu času pojídáním koláčů v Taylorově cukrárně a u Sooki v kuchyni. U Lorelai to v některých chvílích dokonce vypadá na dvojitou bradu. Doufejme, že maskéři serveru Neflix, který se natáčení ujal, jsou ve formě. Jinak může pokračování seriálu místo salv nadšení vyvolat spíše salvy hrůzy.

Dětem to raději neukazujte, neusnuly by.

amy-schumer-gilmore-girls-trailer.png


Netflix.com

A o čem úplně čerstvý teaser je? Gilmorova děvčata navazují na tradici popkulturních narážek. Lorelai řeší, zda by ji měla ráda Amy Schumer. Slavná komička je nejspíš též fanynka seriálu, protože na Twitteru okamžitě odpověděla, že by Lorelai milovala. Čeká nás hvězdné cameo?

Co na nas Netflix chystá?

Nové Gilmorky budou mít čtyřikrát devadesát minut. Každý díl bude věnovaný jedné sezóně. Server Netflix pouští celé seriálové sezóny najednou (proto se od něj nemůžeme odlepit). Tentokrát ale udělá výjimku a jednotlivé epizody prý bude sdílet postupně. Startuje už 25. listopadu.

 

Podle tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino prý kvůli tomu, aby se fanoušci měli možnost nadýchnout čestvého vzduchu. Možná to budou opravdu potřebovat. Dívat se na to, jak se po Stars Hollow prohání dvě babičky hrající si na dvacátnice, může být pro mnohé fanoušky původního seriálu opravdu k nevydýchání.

Jak se ti nové video líbí? Budeš další sérii sledovat? Dej nám vědět - jsme na Facebooku a Instagramu!

Související články