Ziaja nově prodává i gely pro intimní hygienu. Vyzkoušíš je?

Bigstockphoto
Komerční článek
|
05. 05. 2022
|
Nedáš dopustit na přírodní kosmetiku nebo jednoduše hledáš přípravky, které by byly šetrné k tělu, přírodě i k tvojí peněžence?

Pokud jsi alespoň na jednu z otázek odpověděla „ano“, nepřestávej číst následující řádky. Máme pro tebe tip na novinky v oblasti intimní hygieny, se kterými přišla oblíbená značka Ziaja.

Ta byla založena v Polsku roku 1989 a prakticky přes noc si vydobyla silnou pozici na tuzemských i světových trzích. Vůbec prvním přípravkem ze Ziaja dílny byl olivový krém, který se s velkým úspěchem prodává dodnes.

Kosmetika z lokálních surovin a bez testů na zvířatech

Mezi největší přednosti kosmetiky Ziaja patří nepochybně skutečnost, že pro výrobu jednotlivých kosmetických přípravků používá pouze lokální přírodní suroviny a své produkty netestuje na zvířatech.

V jejím složení se objevuje vysoký podíl kozího mléka ceněného zvláště u uživatelů se suchou a citlivou pokožkou. Pokud máš problém s parabeny a chemickými barvami, jednotlivé řady kosmetiky Ziaja tě příjemně překvapí. Jedno ani druhé totiž neobsahují!

Novinka v oblasti intimní hygieny

Co si budeme nalhávat – intimní hygiena je extrémně důležitá. Ještě pár let zpět ale na trhu úplně chyběly prostředky, které by byly šetrné k pokožce, prostředí intimních partií a ostatně taky peněžence. Průlomovou se stala novinka značky Ziaja, která uvedla na trh gely pro intimní hygienu. A to nejen pro něžné pohlaví, ale taky pro pány tvorstva.

Vybírat si můžeš z nepřeberného množství výrobků pro klasickou i citlivou pokožku, s bylinnými extrakty i bez. Gely pro intimní hygienu pokožku příjemně zklidní a zároveň se postarají o jedinečný pocit dlouhodobé svěžesti a komfortu. A praktický tip závěrem: Pokud vlastníš erotické pomůcky, klidně se s pomocí Ziaja intimních gelů vrhni taky na jejich důkladnou očistu.

Související články