Ty nejkrásnější vzpomínky stále před očima

Shutterstock
Komerční článek
|
17. 02. 2022
|
I ty nejkrásnější vzpomínky mohou postupem času ztrácet na intenzitě a zvětrat. Sice si vše pamatujeme, ale už tak nějak s menší intenzitou. Ovšem pokud do hry vstoupí i vizuální dojem, pak se vše jako mávnutím kouzelného proutku opět oživí. S tím nám mohou pomoci fotografie.

Ovšem už dávno ne fotografie naházené v krabici od bot, kde hledáte a prohrabujete se různými životními událostmi a myšlenky těkají jako o závod. Protože horní fotografie ukazuje vaší babičku v 70 letech, fotografie pod ní je vzpomínka na prvního manžela, třetí fotografie připomíná narození vašeho prvního potomka apod.

Dejte fotografiím i vzpomínkám řád

Jedině tématicky uspořádané fotografie dávají dané vzpomínce impuls a nějaký smysl. Chceme-li si připomenout třeba dovolenou v Bulharsku, pak je zcela bezpředmětné se přehrabovat stovkami  fotek z jiných míst, které máme uložené v nějaké bedně. Odvede to myšlenky jinam. Ty nejkrásnější vzpomínky můžeme mít neustále na očích a hezky pohromadě.

S tím mohou pomoci fotokalendáře nebo fotoknihy či foto nástěnky. Záleží jen na vás, kterému způsobu dáte přednost. Fotokalendář vám může dnes a denně připomínat vzpomínky na milované osoby, životní události nebo dovolenou snů. Každý den je budete mít na očích a v živé paměti.

Fotokalendáře a fotoknihy i jako dárek

Nebo si můžete sami vyrobit pomocí online asistenta bezvadnou fotoknihu a listovat v ní kdykoli budete mít potřebu. Jak fotoknihy, tak fotokalendáře jsou skvělou příležitostí někoho milovaného obdarovat. Někoho, kdo vám stojí za sdílení skvělých životních okamžiků.

Ať už je to manžel, syn, dcera, maminka či dědeček nebo nejlepší přítel. Vyberete fotografie, které milujete ze všeho nejvíc a buď je uspořádejte tématicky nebo prostě tak, aby to dávalo smyl. S uspořádáním fotek vám může pomoci chytrý asistent, stejně tak s případným oříznutím fotografie. Stačí pouze vámi vybrané fotografie nahrát do galerie. Pokud vám ale nechybí kuráž a kreativita, pak si celou fotoknihu či kalendář můžete navrhnout sami.

Související články