Nevíte si rady s dárky pro ženy? Tyhle sklízí největší úspěch

manboxeo.cz
Komerční článek
|
17. 12. 2021
|
Všichni to známe. S hrůzou se podíváme do kalendáře a zjistíme, že se neodvratně blíží narozeniny, výročí, svátky, Vánoce… a spolu s tím zjistíme i to, že vlastně nemáme vůbec žádné nápady na dárky pro ženy. Ať už se jedná o dárek pro maminku, sestru, partnerku nebo kamarádku, jsme v koncích.

Všichni se určitě shodneme na tom, že dárkový koš pro ženu není zrovna ideální dárek a že nějaká dárková sada pro ženy plná věcí do kuchyně by ji spíš mohla urazit než potěšit. Co s tím? Máme pro vás takový tip na dárek pro ženu, který zaboduje při každé příležitosti.

Vsaďte na originalitu

Věčný problém s nudnými a neoriginálními dárky pro ženy se totiž rozhodl řešit e-shop Manboxeo.cz. A přišel s nápadem na originální dárky pro ženy, které budou zároveň zábavné a praktické. Jsou jím dárkové Truhly Damboxeo. Tyto Truhly jsou precizně ručně vyráběné a zamčené na zámek ve tvaru kabelky. Aby se obdarovaná dostala dovnitř, musí buď vyluštit kód zámečku pomocí indicie, nebo zámek přepilovat přiloženou pilkou. V každém případě se takový netradiční dárek pro ženu postará o spoustu legrace a zážitků.

 

E-shop Manboxeo.cz nabízí také spoustu variant personalizace dárku – můžete přidat jeden z nabízených motivů (například blahopřání k narozeninám nebo květinový pugét), 3D čísla symbolizující věk nebo výročí, 3D dřevěné znamení zvěrokruhu, orazítkování srdíčky nebo třeba vlastní fotografie. Takto krásně zpracovanou Truhlu si obdarovaná jistě ponechá jako vzpomínku a bude do ní dál ukládat šperky, dokumenty či upomínkové předměty, takže se zároveň jedná o trochu praktický dárek pro ženu.

Široký výběr pro každého

Teď už se ale pojďme podívat na to, co se v dárkové Truhle skrývá. Možností je spousta a ten nejlepší obsah volíte vy podle toho, co má obdarovaná ráda nebo co ji baví. Mezi nejoblíbenější dárky pro ženu patří dárková Truhla Damboxeo s luxusní přírodní kosmetikou na tělo, vlasy i pleť. Jako vhodný dárek pro ženu se ale osvědčilo i luxusní dárkové balení s likérem Baileys, praktickými houpacími sklenicemi a břidlicovými podtácky a samozřejmě i s čokoládovo-kávovými delikatesami. Pokud obdarovaná dává přednost vínu, pak jistě ocení kvalitní moravské víno spolu s křupavými sýrovými vaflemi, vínovým koláčem a dalšími dobrotami.

Dárek pro ženu může mít také podobu dárkového balení pro kafařku, kdy v Truhle najde výběr těch nejlepších zrnkových káv, cestovní hrnek a kávové speciality. Dává přednost čaji? Ani to není problém. Dárková Truhla Damboxeo pro čajařku jí kromě šesti druhů ručně sbíraných sypaných čajů nabídne také výtečné sušenky a čokoládu s příměsí čaje Earl Grey. A protože na světě snad neexistuje dáma, která by neměla ráda čokoládu, možná bude ten nejlepší dárek pro ženu dárková Truhla s indicií a pilkou plná lahodné čokolády v nejrůznějších kombinacích. Kdo by odolal například vanilkovému fondánu, co se rozplývá na jazyku, ovocným gumovým medvídkům obaleným v mléčné čokoládě, bílé čokoládě bohatě posypané drcenými kakaovými boby nebo čokoládovému karamelu vyrobenému z té nejjemnější smetany?

jsmekocky.cz_1200x1200_fotky_pro_pr_truhla5_photo_24159_210910.jpg


manboxeo.cz

jsmekocky.cz_1200x1200_fotky_pro_pr_truhla1_photo_23768_210910.jpg


manboxeo.cz

Dárky pro celou rodinu

Několik tipů na dárek pro ženy najdete i v sekci Filmy & Seriály. Pokud je obdarovaná fanynkou Harryho Pottera, Harley Quinn nebo třeba Mickey Mouse, určitě jí udělá radost dárková Truhla s licencovanými předměty a dobrotami k tomu. Nezapomnělo se ani na sportovkyně nebo milovnice koktejlu Gin Tonic či příznivkyně ostřejšího pití v podobě rumu, výběr je široký a ten ideální dárek pro ženu zde najde opravdu každý.

Překvapte ji letos něčím opravdu výjimečným a vybírejte originální dárek pro ženu na e-shopu Manboxeo.cz. V nabídce samozřejmě nechybí ani netradiční dárky pro muže a dárky pro děti a dokonce ani sekce “Něco pro sebe”, kde můžete udělat radost naopak sobě.

Související články