Hledáš originální dárek pro přítele? Letos frčí zážitky

Adrop
Komerční článek
|
30. 05. 2023
|
Narozeniny, svátek, výročí nebo milé překvapení? Příležitostí, ke kterým příteli koupit dárek, se najde hromada. My ti poradíme, jak vybrat takový dárek, který rozhodně neskončí na dně šuplíku.

Od určitého věku si většina z nás koupí to, co potřebuje. Pokud ti připadá, že výběr dárku pro tvoji drahou polovičku je čím dál těžší, není to jen pocit. Vyzraj na to se zážitkovým dárkem, se kterým daruješ emoce i vzpomínky. Zážitky jsou prostě dárek na celý život. A málokdo se jimi umí rozmazlit sám.

Dárek pro přítele dobrodruha

Přemýšlíš nad tím, jaký vybrat dárek pro přítele, který neposedí ani chvilku? Pokud je to rozený dobrodruh, určitě ho nadchne větší či menší porce adrenalinu v podobě dárkového poukazu na zážitek. Mezi nejoblíbenější adrenalinové zážitky patří bungee jumping, který si lze v Česku skočit hned na několika místech. Láká i svou cenovou dostupností.

Hned v závěsu je to tandemový seskok padákem, který nabízí minutový volný pád rychlostí 200 km/h. A že je spíš vodní živel? V tom případě ho potěší flyboarding, kdy se pomocí vodních trysek vznese až 10 m nad hladinu! Největší československá zážitkovka Adrop.cz nabízí jen adrenalinových dárků na 200, takže je z čeho vybírat.

pr_clanek_adrop_2.jpg


Adrop

Dárek pro milovníka dobrého jídla a pití

Zážitky ale nemusí být jen extrémní. Pokud máš doma gurmána, pravděpodobně spíš ocení, když se mu místo adrenalinu vyplaví sliny. Potěšit ho můžeš gastrovýletem, kde si uděláte zastávky v jeho oblíbených podnicích, stejně jako poukazem na řízenou degustaci různých druhů alkoholů. Nebo by ocenil kurz vaření od české kuchyně až po pořádnou exotiku? S takovým kurzem zdokonalí svůj kuchařský um na jedničku, což je dárek tak trochu i pro tebe.

Nejlepší dárky s vůní benzínu

Nikdy není spokojenější, než když sedí za volantem? Daruj mu možnost projet se v nejnadupanějších sporťácích, jako jsou například Ferrari nebo Lamborghini. Pořídit se dají projížďky na okreskách i dálnicích, ještě o chlup více zábavy pak čeká při jízdě na závodním okruhu, a to třeba rovnou na tom Masarykově v Brně, který je dlouhý přes 5 km a nabízí hromadu zatáček i rovinek k prověření řidičského umu.

Dárky pro přítele hračičku

Pokud tvoje drahá polovička ráda zkouší nové věci, stojí za zvážení dárek v podobě povolání na zkoušku. Vyzkoušet si může třeba bagrování, řízení malého letadla, kování, ošetřování zvířat v zoo nebo třeba hraní nebo osvětlování v divadle. Tak ho dobře poslouchej, jestli se náhodou nezmíní o nesplněném dětském snu, protože nikdy nebylo jednodušší mu ho splnit.

Dárky pro pohodáře tělem i duší

Je to flegmatik? Nehoň ho nikde po akčních zážitcích a daruj mu pohodu v podobě poukazu na masáž, kde si vychutná péči od certifikovaných profíků. Masáže se dají pořídit po celém Česku a je na výběr z řady typů od tradiční thajské masáže až třeba po medovou.

A co kdybyste spolu vyrazili na wellness pobyt, kde dárkem je už samotný společně strávený čas? Celkově najdeš na Adrop.cz přes 700 zážitků včetně spousty relaxačních. Teď už jeden vybrat, nebo zvolit poukaz, ať přítel sám řekne, co ho láká nejvíce.

Související články