Vytvořte nezapomenutelnou párty za pomoci neonů

Alones / Shutterstock
Komerční článek
|
23. 05. 2023
|
Chystáte se uspořádat párty ve velkém stylu? Zkuste do ní zakomponovat neony. Ty dodají tu správnou atmosféru a zároveň vytváří nezapomenutelný zážitek pro vaše hosty.

Neonová světla nabízejí širokou paletu barev a mohou být použita k vytvoření řady různých efektů. Dnes pro vás máme několik tipů, jak je vhodně zakomponovat a vytvořit legendární akci, na kterou bude každý ještě dlouho vzpomínat.

Volba barvy je klíčová pro vytvoření atmosféry

Barva, kterou si vyberete, bude mít významný vliv na to, jaká atmosféra na vaší oslavě bude. Teplé barvy, jako je červená nebo oranžová, mohou vytvořit energetickou a vzrušující atmosféru. Naopak chladné barvy, jako je modrá nebo zelená, mohou vytvořit relaxační a klidné prostředí. Vybírejte tedy neony podle tématiky vaší akce. Mohlo by se stát, že špatnou volbou zničíte celý dojem.

Nebojte se nápisů

Vhodně zvolené neony jsou skvělým způsobem, jak přidat něco navíc na vaší párty. Můžete si nechat vyrobit nápis s názvem vaší akce, jménem oslavence nebo nějakým zábavným sloganem.

Tento světelný nápis může sloužit nejen jako hlavní dekorativní prvek, ale také jako dokonalé pozadí pro fotky. Nechat si dnes vytvořit neon na míru je otázka pár dní a jako památka vám může vydržet dalších několik let.

Okouzlete návštěvníky za pomoci doplňků

Nejenže můžete využít neony jako dekorace, ale můžete je také využít jako součást párty doplňků. Co takhle neonové náramky pro hosty nebo dokonce neonové koktejly? Obzvláště koktejly budou mít stoprocentně úspěch. Navíc to není nic složitého.

Neonové koktejly jsou nápoje, které pod určitými světelnými podmínkami, konkrétně pod UV světlem, svítí nebo září. Tyto efekty jsou dosaženy použitím určitých ingrediencí. Jedním z příkladů je tonic, který obsahuje chinin, což je látka, která pod správným světlem svítí modře. Další možností je využití speciálních druhů potravinářských barviv.

Související články