Vydej se na wellness na sever republiky. Mile tě to překvapí!

pixabay.com
Komerční článek
|
14. 12. 2020
|
Kdo by se nechtěl nechat aspoň na chvíli hýčkat? Ať už chceš připravit dokonalých pár dní svému partnerovi, nebo vyrazit s kamarádkou někam, kde si na chvíli „odfrknete“, zkuste třeba severní Čechy. Je to tam fajn!

Jestli miluješ přírodu, určitě to oceníš, protože kromě toho, že si užiješ boží procedury, můžeš objevit krásné a často podceňované lokality, v nichž zapomeneš na starosti všedních dní. Může to být třeba NP České Švýcarsko nebo skalní město Tiské stěny. Vyber si wellness Děčínsko a Lužické hory a nenech si tu nádheru ujít.

Za odpočinkem do Děčína? Proč ne!

Děčín je nenápadné okresní město na severu Čech a není to zrovna typická dovolenková destinace. Zdání ale klame! Můžeš tu zažít skvostný wellness pobyt, stačí si jen vybrat. Pokud chceš vyrážet i do přírody, ale zároveň chceš zůstat ve městě, žádný problém. Wellness Děčín to jistí.

Naplánuj si pár dní, na které nezapomeneš

Vraťme se ale k tomu, co by tě na téhle lokalitě mohlo přitahovat. Tak třeba České Švýcarsko – to je náš nejmladší národní park s úžasně pestrou přírodou, nádhernými, často pískovcovými útvary, kopci a vyhlídkami, které nabízejí úžasné výhledy po okolí. Možná nevíš, že za hranicemi s Německem pokračuje, jen pod názvem Saské Švýcarsko. Když to půjde, i tam se můžeš vydat. Zvlášť krásné jsou například útvary Schrammsteine u Bad Schandau.

Jako druhý tip máme Tiské stěny – ty jsou z Děčína, co by kamenem dohodil, a dostanou snad každého. Není třeba mít nějakou zvlášť dobrou fyzickou kondici, důležité tady je se kochat. Tiské stěny, to je název pro pískovcové skalní město s roztodivnými útvary, které patří do CHKO Labské pískovce. Zdejší pískovcový masiv se měnil asi 10 miliónů let a během té doby vytvořil nejrůznější sloupy, rokle, stěny, pukliny, jeskyně, věže a převisy. A k mnohým se váže legenda. Wellness kombinovaný s procházkou tudy tě určitě nabije!

Relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz.

Související články