Chceš ještě studovat? Zkus VŠO, berou bez přijímaček

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
05. 11. 2020
|
Pokud patříš k těm, kteří se chtějí ještě vzdělávat, rozhodně se nevzdávej svých snů. A jestli se náhodou třeba i bojíš, že už jsi trošku vypadla ze studijního tempa a studijní kondice, neměj obavy. Na Vysokou školu obchodní v Praze tě vezmou i bez přijímaček.

Pak už se prostě jen zapojíš a půjde to. Nemusíš přece skončit s maturitou nebo studovat něco, co tě nebaví a co sis vybrala tak nějak metodou „pokus – omyl“. Tahle VŠ v Praze tě bude naplňovat a nejspíš budeš nakonec ráda, že ses odhodlala se přihlásit!

Přijímací zkoušky jsou jen zbytečný stres

Je sice fajn, že škola zjišťuje, jaký máš rozhled v oboru, který jdeš studovat, ale ruku na srdce – kdo by v takovou chvíli, kdy o něco jde, nepanikařil. V takové situaci je člověk schopný zapomenout i svoje vlastní jméno. Vysoká škola bez přijímaček neznamená o nic méně než ta s přijímačkami. Akorát ti ušetří nervy. Je totiž docela možné, že by ti uteklo vysněné studium jen kvůli tomu, že bys nedokázala zachovat klid.

bigstock-focused-business-woman-sit-on-280465342.jpg

Na VŠO v Praze berou bez přijímaček.
bigstockphoto.com
Na vysokou se můžeš dostat i bez nervů.

Co je potřeba, abys mohla nastoupit?

Třeba na Vysokou školu obchodní v Praze tě vezmou, když doložíš maturitní vysvědčení (pro případ, že chceš jít na bakalářské studium) nebo bakalářský diplom (v případě, že chceš jít na magisterské studium). Samozřejmě před tím ještě musíš vyplnit přihlášku a včas zaplatit administrativní poplatek 400 Kč.

Vyber si obor svých snů!

 Co taková vysoká škola bez přijímaček nabízí? Na VŠO v Praze můžeš studovat cestovní ruch, letectví, letový provoz, bezpilotní systémy (drony), digitální ekonomiku nebo lidské zdroje. V nabídce jsou bakalářské i magisterské programy a pak ještě profesní vzdělání (zakončené získáním titulu MBA nebo LL.M. S aspoň nějakým titulem už se dá udělat pořádná díra do světa! Stačí se nebát a přihlásit se na to, v čem se opravdu najdeš.

Související články