Historie a vznik značky Fleshlight

n69.cz
Komerční článek
|
12. 09. 2023
|
Erotické pomůcky pro muže často používají dospělí k prozkoumání své sexuality a zvýšení potěšení v intimních vztazích. Předním výrobcem erotických pomůcek je značka Fleshlight. V tomto článku se blíže podíváme na historii této společnosti a na její nabízený sortiment.

Potřeba je matkou vynálezů – jak vznikl Fleshlight?

Myšlenka na Fleshlight se zrodila v 90. letech minulého století na základě osobní zkušenosti bývalého policisty Stevena Shubina, který se musel vzdát sexuálních aktivit kvůli dvojčetnému těhotenství své 46leté manželky Kathy. Steven chtěl vytvořit moderní výrobek určený mužům, který by poskytoval realistický a uspokojivý zážitek z masturbace. Na trhu byly k dispozici pouze objemné, nerealistické masturbátory, které nevyhovovaly potřebám mužů.

Jaký byl proces vytváření a patentování Fleshlight?

Při vývoji modelu masturbátoru si Steven Shubin přál, aby materiál na dotek připomínal lidské maso. Práci prováděl ve své garáži, kde míchal minerální olej s termoplasty. Metodou pokusů a omylů vyvinul směs lékařských a polymerních materiálů – měkkých, pružných a poskytujících autentický smyslný zážitek.

Původní podoba masturbátoru, který od žeber po kolena vypadal jako figurína, se na trhu kvůli své neskladné velikosti neuchytila. Tvůrce pochopil potřeby mužů a vyvinul model ve tvaru pochodně. Výrobek byl přenosný, praktický a především diskrétní. Název značky Fleshlight zase vznikl spojením anglických slov flashlight a flesh. V roce 1998 Steven Shubin přihlásil svůj nápad a materiál SuperSkin na patentovém úřadě.

Vykresluje Fleshlight přesně intimní oblasti?

Šubinovi synové se zapojili do odlévání. Přišli s nápadem najímat porno modelky. Prvními byly Stoya Destroya a Riley Reid. První masturbátory značky Fleshlight byly připraveny na základě fotografií a odlitků stydkých pysků a konečníků. Práce modelek byla obtížná a náročná - sádrová hmota používaná k výrobě odlitků byla studená a mokrá, takže bylo nutné, aby se ženy předem vzrušily, aby jim genitálie pořádně nabobtnaly.

Modely masturbátorů Fleshlight, založené na struktuře genitálií hereček Stoyi a Riley, jsou stále velmi populární. Výrobek si získal uznání uživatelů pro svou intenzitu a realistické pocity. Díky struktuře a prvkům uvnitř je tato penetrace mimořádně příjemná.

Sexshop n69.cz nabízí široký výběr zboží značky Fleshlight. Zákazníci mají přístup k sortimentu s odbornou podporou a efektivním zákaznickým servisem. Obchod n69.cz umožňuje srovnání produktů, což pomáhá minimalizovat riziko nákupu nevhodné pomůcky.

masturbator-fleshlight-sexshop-n69.cz_.jpg


n69.cz

Odčarování mužské sexuality

Zakladatel značky Fleshlight otevřeně bojuje za normalizaci mužské masturbace. V mnoha rozhovorech a článcích se snaží představit výhody, které autoerotika a používání erotických hraček přináší.

Steven Shubin postuluje, že používání erotických pomůcek může mužům, kteří mají zájem o zkoumání své sexuality, přinést mnoho výhod:

  • větší sexuální potěšení  erotické pomůcky jsou navrženy tak, aby poskytovaly dodatečnou stimulaci a potěšení, což může přispět k intenzivnějšímu a uspokojivějšímu prožitku při sexu nebo masturbaci,
  • objevování a zkoumání  erotické pomůcky mohou mužům pomoci lépe poznat své tělo, preference a erotogenní oblasti. Umožňují objevování nových sexuálních zážitků, což může mít pozitivní dopad na intimní vztahy,
  • podpora erekce a výdrže  pomůcky Fleshlight pomáhají mužům udržet erekci a oddálit ejakulaci, což prospívá pohlavnímu styku,
  • zvýšení důvěry a komunikace  zavedení erotických pomůcek do intimního života vyžaduje otevřenou komunikaci s partnerkou. Mluvení o svých touhách a fantaziích posiluje důvěru a sbližuje vás,
  • zábava a experimentování  používání erotických hraček je vzrušující a přináší do sexuálního života nové potěšení,
  • relaxace  aktivity zahrnující erotické pomůcky snižují stres a napětí, mají pozitivní vliv na uvolnění a relaxaci.

Závazek k charitě

Značka Fleshlight přistupuje k autorským poplatkům pro své modelky spravedlivě. Kromě určeného platu dostávají herečky také honoráře z prodeje jednotlivých modelů masturbátorů, v nichž poskytly obsazení svých intimních míst.

V roce 2014 společnost financovala operace na rekonstrukci prsou pro ženy po mastektomii a také podpořila kampaně na záchranu asijských slonů.

Aktivity značky Fleshlight

V současné době probíhá výroba masturbátorů pro evropský trh ve španělské Seville. Tam se nachází i evropská centrála společnosti. Továrna v Austinu v Texasu naopak vyrábí erotické pomůcky pro severoamerický a australský trh. Značka má v nabídce více než tucet modelů masturbátorů, které se liší velikostí, barvou nebo interiérem. Všem výrobkům je však společná kompaktnost, bezpečnost a možnost opakovaného použití.

Související články