Dokonalý romantický večer? Připravte jej pro partnera jako překvapení

Pixabay
Komerční článek
|
16. 12. 2021
|
Co si budeme povídat, připravit mužům dokonalý večer dle jejich představy není zas tak složité. Ženy ale očekávají trochu více, a pokud to „tomu vašemu“ úplně nedochází, není nic špatného na tom, naplánovat romantický večer za něj. I v mnoha mužích se ale skrývá romantická duše, která vám chce udělat radost. Jen je někdy nutné nejprve názorně ukázat, jak na to!

Rezervujte si stůl v dobré restauraci

Co by to bylo za romantický večer bez romantické večeře? Pamatujte ale i na svého partnera a na to, co jemu chutná. Většinou půjde o dobrý steak nebo burger. Pokud sama máte chuť na salát nebo dobré těstoviny, neměl by být problém najít restauraci, která nabízí obojí.

Snažte se najít neutrální restauraci, ve které se budete oba cítit dobře. Pokud se totiž večeře nevyvede, těžko už se romantický večer zachraňuje. Nezapomeňte na přípitek s trochou dobrého sektu a sladkou tečku po hlavním jídle na závěr!

Procházka při západu slunce nesmí v létě chybět

Pokud svůj večer plánujete během léta, určitě by k němu po večeři měla patřit procházka při západu slunce z restaurace směrem domů. Vyberte trasu skrz místa, která jsou pro váš vztah významná. Třeba ta, kde jste se poznali, nebo kde jsme měli svá první rande. Trochu zavzpomínejte a zavtipkujte, romantickému večeru to jedině pomůže. Cestou se můžete ještě zastavit na dobrou kávu nebo oblíbený drink či sklenku vína, pokud máte náladu.

V zimě je lepší zařadit procházku před večeří. Mráz romantice nepřeje a několik minut venku vám pravděpodobně bude stačit. Domů se můžete vydat hromadnou dopravou, autem či taxíkem. Pokud chcete partnera oslnit a nebojíte se do svého dokonalého večera investovat vyšší částky, můžete pro vás objednat luxusní odvoz. Luxusní vůz s řidičem nadchne každého muže.

Řekněte si o masáž při svíčkách

Když dorazíte domů, nechte se rozmazlovat! Připravte romantický večer při svíčkách. Nezapomeňte na potřebné soukromí. Proti zvědavým sousedům vás zachrání rolety do oken.

Začít můžete společnou koupelí, následně si připravte svůj oblíbený olej a řekněte si o masáž celého těla. Atmosféru pomůže doladit romantický hudební podkres. Na internetu naleznete spoustu relaxační hudby, která se pro romantickou masáž skvěle hodí. A dál již vývoj večera s klidem nechte na svém partnerovi, rád se jistě chopí iniciativy a bude vědět, co má dělat.

Související články