Šperky na léto ve stylu boho: buď letos in a originální!

Bigstockphoto
|
13. 06. 2022
|
Konečně léto! Odhodili jsme ze sebe tuny oblečení a móda může být o něco zajímavější. Co takhle prožít tohle léto s image boho člověka? Pojď se vyšperkovat a letní krasojízda může začít!

V létě se rádi pochlubíme nejen svou kůží, zvlášť pak tou opálenou, ale taky něčím, co nás jednoznačně odliší od ostatních. Proto si před létem klidně můžeme nechat udělat nové tetování, začít zase nosit detaily, jako jsou prstýnky nebo řetízky na nohu, nebo vsadit na něco, co čaruje nejen s barvami, ale i s vyšší mocí. Řeč je o drahých kamenech a špercích z nich vyrobených.

_vyr_8277_rf1089s_2-nahrdelnik-z-brouseneho-zoisitu-s-rubinem.jpg

Tenhle náhrdelník z tebe udělá hvězdu!
sperkyakameny.cz
Každý kámen ti s něčím pomůže. A ještě udělá parádu!

Letošní léto pak můžete prožít tak, jak vás nikdo nezná. Vsaď na styl boho, který tě vyšperkuje, čímž z tebe může udělat úplně jiného člověka. Čím boho styl vyniká?

  • neformální, ležérní až bláznivou módou (to jsou třeba lehké blůzky, nadýchané šaty, pestré tuniky, dlouhé sukně s volány, džínové nebo plátěné šortky, pro pány pak kalhoty a košile z lehkých přírodních materiálů)
  • krásně prodyšnými textilními doplňky (šály, šátky, zkrátka cokoli, co si třeba v chladnější místnosti přehodíte přes ramena)
  • bižuterií a doplňky (šperky všeho druhu)

Co boho styl miluje a vyžaduje, to jsou barvy a hravá pestrost. Do toho naprosto perfektně zapadají šperky s drahými kameny, ať už si vybereš citrín žlutý jako slunce, nepřehlédnutelný zelený malachit, nebo třeba úchvatně modrý tanzanit. Šperky ve stylu boho nemají jednotný vzhled. Ten by byl kontraproduktivní!

Kromě toho – každý kámen, který si na sebe vezmeš a pravidelně ho budeš nechávat ve své blízkosti, na tebe bude působit a pomáhat ti. Třeba s bolestmi hlavy, stresem, neklidem, úzkostmi i dalšími potížemi.

_vyr_4145_rch293ns-naramek-z-rodochrozitu-a-stribra.jpg

Buď boho. A klidně boží!
sperkyakameny.cz
S náramkem s kameny nikdy nic nezkazíš!

Jak se na léto v boho stylu vybavit?

Co už doma v tajné skrýši na šperky máš, to určitě využij. Neboj se ale svůj arzenál rafinovaných zbraní obměňovat. Vždycky pak budeš mít příležitost vyniknout s těmihle kousky:

Že něco neladí? Ani nemusí, to je v pořádku. Prstýnek s červeným prvkem rozhodně nic nezkazí na přívěšku ze zoisitu s rubínem.

Náš tip: Ohromte sebe i svoje okolí úžasným originálním náhrdelníkem ve stylu boho z broušeného akvamarínu! Tenhle kámen vám kromě krásy dodá taky klid a spokojenost. Tak krásné léto!

Související články