Pánské mokasíny – Dají se nosit k ležérním outfitům?

CCC
Komerční článek
|
22. 05. 2023
|
Pokud rádi nosíte ležérní outfity, můžete do nich zakomponovat i kvalitní pánské mokasíny. Jestliže jste si tyto boty zatím spojovali pouze se svátečními outfity, nevadí.

My vám na následujících řádcích prozradíme, jak je vkusně zařadit do outfitů ve stylu nedbalé elegance, aby vám to v nich slušelo. Proto čtěte a inspirujte se společně s námi!

K jakému oblečení volit pánské mokasíny, abychom vytvořili ležérní outfit?

Správné pánské mokasíny by měly být vyrobené z pravé kůže. Chcete-li si pořídit kvalitní a trendy modely, podívejte se i na širokou nabídku prodejce CCC. Na trhu však najdeme v dnešních dnech také modely mokasínů, které jsou vyrobené v imitaci kůže. Abychom vytvořili ležérní outfit, můžeme použít oba typy zmíněné obuvi. Mokasíny pánské se skvěle hodí k módním džínům s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Ty budou hitem letošní sezóny. Obléci k nim můžete pohodlné volné triko ze 100% bavlny. Vsadit můžeme i na modely pánských triček s potiskem. K ležérně vyhlížejícímu outfitu se hodí také pánské košile. Vybírat můžete jednobarevné kousky, ale také modely košil se vzory a s motivy. Do ležérních outfitů se hodí především kostkované modely pánských košil. Ty jsou stylové a do módy se cyklicky vrací. Volit můžete pánskou košili v přírodních nebo v pastelových barvách. In budete v zelené, v hnědé i v hořčicově žluté košili.

panske-mokasiny.jpg


CCC

Jakými módními doplňky obohatit ležérní outfit s mokasíny?

Aby byl váš ležérní outfit doveden k dokonalosti, bude to do něj chtít zařadit i stylové módní doplňky. V případě mokasín bychom měli sáhnout po kožených doplňcích, které budou mít nejen stejnou či podobnou barvu, ale také strukturu. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a broušené zase k broušenému. Tím se váš outfit s koženou obuví a s koženými doplňky vkusně sjednotí a bude působit sourodým a uceleným dojmem. A přesně o to nám při tvorbě outfitů jde. Jako příklad si můžeme uvést mokasíny z hladké kůže v oříškové barvě. Ty vám budou slušet v kombinaci s hnědým páskem v hladkém provedení a s hladkým řemínkem od hodinek v zemitém odstínu. Takto postavený outfit v ležérním stylu nebude mít daleko k dokonalosti. Módní doplňky i pánské mokasíny ve stejném barevném provedení seženete např. i na přehledném e-shopu CCC. Tady si přijde na své každý milovník módy.

Jaké modely mokasínů se budou hodit do ležérně laděných outfitů?

I pánské mokasíny mohou mít mnoho podob. Do ležérně laděného outfitu na teplejší měsíce se budou hodit zejména semišové modely mokasínů. Do chladnějšího počasí pak budou dobrou volbou hladké pánské mokasíny. Semišové i hladké mokasíny z pravé kůže jsou zájemcům k dispozici i v kamenných prodejnách CCC. Kvalita zboží je zde zaručena. Chceme-li docílit ležérního stylu, můžeme vsadit také na pánské mokasíny s dekorativními prvky. Slušivě vypadají pánské mokasíny s ornamenty. Dobrou volbou jsou i mokasíny pro muže ve vícebarevném provedení. Zde však platí pravidlo, že světlé patří k světlému a tmavé zase k tmavému. Mokasíny pro muže musí mít dobře odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí.

Související články