Jakou kabelku si vybrat do města?

CCC
Komerční článek
|
12. 11. 2020
|
Hledání správné kabelky do města může trvat dlouho. Často máme pochybnosti - bude tento model vyhovovat všem kombinacím oblečení? Není příliš velká? Podle čeho vhodnou kabelku vybírat?

Univerzální barva kabelky

Každá žena sní o tom, že v šatníku bude mít alespoň jednu kabelku, která bude ladit se všemi kombinacemi oblečení. Univerzální kabelka do města by neměla být příliš velká na to, abyste ji mohli vzít na pracovní schůzku či na procházku, ani příliš malá, aby se do ní vešly všechny vaše věci. Rozhodující je také univerzální barva kabelky. Nejlepší odstíny jsou černé, tmavě modré, hnědé a béžové, které sladíte s pracovním kostýmkem i tričkem a džínama.

Materiál kabelky

Důležitý je rovněž materiál, ze kterého je kabelka vyrobena. Nejlepší bude taška do města vyrobená z pravé kůže, semiše či eko kůže. Do města si zvolte takovou kabelku, která vám bude sloužit hned několik sezón. Kvalitní kožené kabelky tuto podmínku splní snadno. Jedná se skvělou investici.

Kvalitní kabelka do města, kterou chcete nosit každý den, by měla být větší, zvláště pokud máte ráda spoustu věcí s sebou. Každý den se oblékáme jinak, takže je důležité najít nejlépe univerzální kabelku, která se hodí ke všemu. Nejlepším řešením jsou modely se dvěma popruhy, jedním dlouhým ramenním popruhem a krátkým, abyste kabelku mohla držet v ruce. Je důležité, aby byla také přizpůsobena vašim očekáváním. Přemýšlejte o tom, co nosíte každý den v kabelce. Některé ženy si s sebou berou jen to nejnutnější, zatímco jiné ženy si do ní dají notebook na práci, kalendář a toaletní tašku. To však neznamená, že prostorné univerzální tašky nemohou být elegantní. Naopak! Skvělým řešením jsou shopper bags. Pokud však dáváte přednost menším modelům, můžete investovat do úhledné malé kabelky, která pojme spoustu drobností, které stojí za to mít po ruce.

kabelky.jpeg

Kabelka musí vyhovovat tvým požadavkům. Bez kompromisů.
CCC

Kabelka k šatům

Kabelky k šatům by měly být sladěny dle příležitosti. Menší kabelky budou skvělým řešením pro svatbu nebo rodinnou oslavu. Takové kabelky jsou ideální pro společenské události a pojmou všechny věci, které v tuto chvíli potřebujete. Pokud chcete, aby byla kabelka univerzální, zvolte černou, šedou nebo béžovou. Pokud máte ráda lesklé textury, bude stříbro a zlato také univerzální.

Kabelka k teniskám

Mnoho žen rádo nosí do města i do práce tenisky a často řeší jakou kabelku k nim zvolit. V současné době vládnou kombinace prvků z různých oblastí do jednoho stylu: sportovní, streetwear, ležérní a elegantní. A právě takové modely spojené dohromady z různých stylů, jsou považovány za nejmódnější a nejvhodnější pro každodenní nošení. Zvláště pokud jde o tenisky, které jsou samy o sobě nejlepším příkladem pohodlí. Koneckonců, jedná se o boty, které už dávno ztratily status typické sportovní obuvi a staly se základem pro ležérní a dokonce i poloformální outfity. K teniskám jsou vhodné například velké kabelky do kterých se vejde všechno, dokonce i vybavení na víkendový výlet mimo město, pokud občas chcete uniknout městskému ruchu.

Kde kabelku do města koupit?

Mnoho žen si klade otázku, jakou kabelku koupit a hlavně kde. V obchodech CCC jsou k dispozici krásné kabelky do města za skvělou cenu. Výběr modelů je velmi velký, ale vyniknou zejména elegantní kožené modely. Kromě toho v obchodech CCC najdete velký výběr tašek z dalších materiálů a můžete si vybrat mezi různými modely a styly za velmi atraktivní ceny.

Související články