Nemůžeš najít tu pravou kosmetiku? Zkus tu korejskou!

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
22. 06. 2020
|
Kosmetiky je dneska na trhu nepřeberné množství. Naše pokožka a pleť je ale možná proto a taky kvůli ostatním vnějším vlivům přecitlivělá a zhýčkaná. Pokud je to tvůj případ a potřebuješ najít něco nového, co ti „sedne“, máme pro tebe tip.

Je jím korejská kosmetika! Ta u nás není příliš známá, o to víc tě ale možná překvapí její kvalita, provedení a nakonec i přátelská cena. Nemusíš se omezit jen na tu oblast kosmetiky, která tě nejvíc „pálí“ – výběr je ohromný a seženeš snad všechno myslitelné od pleťové masky s plátýnkem přes odličovače a hydratační tonika až po BB krém nebo noční a denní krém.

CORSX a Erborian – dvě značky, které tě hravě přesvědčí

Jestli jsi ke korejské kosmetice skeptická, ale doopravdy chceš vyzkoušet něco nového, nebo to dokonce potřebuješ jako sůl, můžeme s klidem na srdci doporučit dvě značky, které jsou i evropským trhem dávno prověřené.

CORSX

Tenhle výrobce se specializuje na výrobu kvalitní kosmetiky, jež tě zbaví takřka jakéhokoli myslitelného problému s pletí, ale zároveň řeší i běžné procedury, jako je aplikace denního nebo nočního krému, případně třeba čisticího gelu. Kosmetika CORSX je maximálně šetrná, a to jak k normální, tak i k mastné nebo suché pleti.

bigstock-makeup-remove-skin-care-close-292057333.jpg

Vyzkoušej korejskou kosmetiku - značky CORSX a Erborian.
bigstockphoto.com
Korejská kosmetika u nás není moc známá, některé evropské země už ji znají dobře.

Erborian

Kosmetika Erborian staví na síle rostlin, které dopomáhají pleti ke zdraví, kráse a obdivuhodné hebkosti. Všechny produkty tohohle výrobce kombinují tradiční přírodní recepturynejmodernějšími technologiemi jejich možného zpracování. To by bylo, aby neměla kosmetika pro ženy promyšlená dvěma báječnými ženami úspěch!

Pokud hledáš něco, co osvěží, podpoří, vyživí a ochrání pleť tvé drahé polovičky, Erborian má dokonce něco i pro něj – ze sjednocujícího hydratačního krému s UV ochranou pro muže bude jednoduše nadšený, jen co si zvykne na to, že ani jeho krása není tak úplně automatická.

Vyzkoušej korejskou kosmetiku. Vsadíme se, že pak na ni už nedáš dopustit!

Související články