Na krátké a okousané nehty zvolte POLYGEL! Výsledkem budou upravené gelové nehty

Carol Ine
Komerční článek
|
19. 11. 2021
|
Setkáváte se s problémem příliš krátkých a okousaných nehtů u svých klientek? Vězte, že důvody, mohou být různé. Na vás je to nejdůležitější! Dát takové nehty do pořádku, aby se za ně nemusela vaše klientka stydět.

Není to ovšem snadné. Metod, jak prodloužit krátké, okousané nehty, je více. U jakékoliv ale berte na vědomí, že kůžička okolo nehtů je často velmi podrážděná a bolestivá, buďte proto při své práci opatrní a trpěliví.

Prodloužit takto poškozené nehty můžete za pomoci nehtových šablon, které umístíte pod přírodní nehet a zastřihnete si je podle tvaru nehtu. Následně na šablonu aplikujete osvědčený UV gel nebo polyakryl gel, který na problematických nehtech skvěle drží.

zdroj_maria_lengerova.jpg


Mária Lengerová

V prvním kroku, díky polyakrylovému gelu, který nanesete na šablonu, dosáhnete pevných a zároveň pružných nehtů. Následně pak na něj aplikujete tenkou vrstvu UV gelu podle libosti klientky, jako finální verzi dokonale lesklého nehtu.

Může se stát, že nehty vaší klientky jsou opravdu kraťounké a nemají ani kousek volného kraje, kam by se dala šablona umístit. V tomto případě musíte zvolit jinou variantu, jak docílit gelových nehtů i bez šablony.

Zachraňte nehty pomocí LUXI polygelu od značky RUSCONA, který v sobě spojuje to nejlepší z akrylové modeláže a moderních UV gelů. Postupujete tak, že nanesete vrstvu polyakryl gelu na přírodní nehet. Díky své pružnosti a velmi dobré odolnosti můžete prodloužit nehet pomocí tohoto polyakryl gelu až o 3 milimetry bez použití šablony. Následně na vytvořený okraj můžete snadněji aplikovat šablonu a pokračovat v modeláži nehtů. LUXI polyakryl gel je také dobrým pomocníkem při dotvarování různých nerovností na nehtu.

zdroj_martina_hlavackova.jpg


Martina Hlaváčková

zdroj_karolina_fibichova.jpg


Karolína Fibichová

Nejen, že modeláž nehtů pomáhá při odvykání chronického okusování nehtů, ale i zvedá sebevědomí vaší klientce, byť i krátkými gelovými nehty. Tím docílíte dokonalého výsledku vaší práce. 

Související články