Horoskop na říjen 2018: klid, zvraty i nečekaná poznání

https://bit.ly/2QsHv6Q
|
26. 09. 2018
|
Podzim už se přihlásil a začíná období, které jedni milují (třeba pro padající listí) a druzí nenávidí, třeba kvůli pošmournému počasí. Ať už patří k jedné nebo druhé skupině, jedno je jisté. Hvězdy už ví, na co by ses měla připravit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

V září ti nejspíš šlo všechno jako po másle. S příchodem října to ale tak slavné nebude. To, co jsi dřív dostala tak nějak zadarmo, na to si teď budeš muset pěkně máknout. A platí to jak v práci, tak v partnerství. Ke konci měsíce budeš hodně řešit peníze – naštěstí v pozitivním slova smyslu.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Novoluní, které proběhne 9. října, tě bude tlačit do řešení práce a pracovního partnerství. Nenech se zviklat k něčemu, čím si nejsi jistá, mohlo by se ti to nevyplatit. Kolem úplňku (24. října) budeš mít pocit, že se proti tobě všichni spikli. Ale neboj se, brzy to přejde a o žádný komplot nepůjde. Dej si pozor na nachlazení, už dávno není léto.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Plánuješ se svou drahou polovičkou potomka? Tak teď je ideální čas na tom zapracovat! Připrav příjemnou atmosféru a užijte si to. Blíženci můžou tenhle měsíc taky odhalit nepřátele, o nichž si mysleli, že stojí na jejich straně. Půjde především o kolegy, některý z nich je schopen tě pro vlastní prospěch shodit před šéfem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jestli buduješ pevný partnerský vztah, tenhle měsíc máš šanci posunout ho na vyšší příčku. Může jít o gesto, jedinou větu nebo jinou drobnost, která ale vyvolá ohromnou pozitivní odezvu u tvého protějšku. V období kolem úplňku 24. října můžeš poznat osobu, která bude důležitá pro tvůj pozdější život.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hvězdy prozrazují, že můžeš řešit nepříjemnosti s autem nebo jiným dopravním prostředkem. Dej si pozor i na drobné nehody a nezanedbávej údržbu. Na programu měsíce bude taky bydlení. To nevyhovující bude brzy minulostí, to vyhovující budeš zvelebovat. Najednou budeš vědět, co přesně tvoje hnízdečko potřebuje.

bigstock-woman-painful-expression-suffe-182487718.jpg

Říjen může pořádně potrápit psychiku slabších jedinců.
Lvic se to nejspíš nedotkne, Střelkyně budou mít v psychikou pořádné problémy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Víš vůbec, že jsi byla nedávno na dovolené? Jestli se už teď cítíš přepracovaně, je nejlepší čas vybrat zájezd na zimu, ideálně do teplých exotických krajin, kde zase na pár dní zapomeneš na všední dny a starosti s nimi spojené. Ne aby tě napadlo přecházet nemoci, později by se to vymstilo. Pozor taky na drobná poranění třeba při vaření.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jako by v říjnu měly být všude viděny a slyšeny. Řešit budou peníze a zase peníze, to, jak ušetřit nebo investovat. Jestli se nacházíš v milostném trojúhelníku, zkus to s grácií ukončit dřív, než to praskne – a to se vsaď, že to praskne. Pak z toho bude zbytečný humbuk, ze kterého se tví miláčkové budou dlouho vzpamatovávat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři nebudou mít úplně nejlepší měsíc. Budou stále zamyšlení a bude hodně těžké je z jejich myšlenek vytrhnout. Podrážděně můžou zamáchat jedovatým ocáskem, takže si to můžou rozházet s okolím. Hvězdy ale prozrazují cesty a čilou komunikaci, takže nakonec ze svého krytu budou muset vylézt a zářit, ať už budou v jakémkoli rozpoložení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Patříš ke Střelcům? Tak hlavně nepropadej podzimnímu splínu. Vydej se někam s kamarády, s miláčkem, objevuj nové věci, zkrátka se snaž rozptylovat mysl, jak jen to půjde. Blíží se k tobě příznivá zpráva z oblasti peněz a zkrátka nepřijdeš ani ve vztahu. Možná že si tvůj kocourek pořádně uvědomí, co v tobě má.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hledáš novou práci nebo přemýšlíš o tom, že se ve své kariéře vydáš jinou cestou? Hvězdy jsou ti nakloněny! Neboj se ničeho. Pokud se ti nějaká pozice zalíbí, určitě ji zvládneš, i když si ze začátku třeba nebudeš věřit. Během října se můžou rozhodnout jakkoli a v jakékoli oblasti – úspěch, radost nebo úleva na sebe nenechá dlouho čekat. Nejvíc to platí o nevyhovujících vztazích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milá Vodnářko, nechystáš se do zahraničí? Pracovně nebo soukromě? Protože jestli ano, půjde o hodně plodnou cestu, které nebudeš litovat. Nejvíc si na ní asi uvědomíš, že si svého domova hodně vážíš, i když má možná nějakou tu chybičku. Jinak si budeš připadat jako v jednom kole. Ale neboj se, v listopadu se to trochu zlepší. Než začneš bláznit kvůli Vánocům…

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pohodové září vystřídá docela pohodový říjen. Některým Rybám ale může život uštědřit pořádnou životní lekci. Dávej si sakra dobrý pozor na všechno, co podepíšeš. Pravděpodobně se dozvíš překvapivou skutečnost, která ti měla být skryta – a nejspíš i dlouho byla. Neboj se ale, zvládneš se s ní vypořádat s grácií sobě vlastní.

Související články