Víme, které boty si musíte pořídit na podzim

Shutterstock
Komerční článek
|
01. 10. 2021
|
Podle kalendáře již oficiálně nastal podzim, a to znamená jediné, přejít na svůj podzimní šatník. Pokud se vám ještě nechce soukat do teplých bot, máme pro vás několik alternativ, které mají jedno společné: jsou pohodlné, stylové a vaše nohy budou jako v bavlnce.

Boty vhodné pro všechny

Existuje jedna značka, která je neodmyslitelně spjata se světem skateboardistů. Díky ní můžeme nosit stylové tenisky, které skvěle vypadají s džínami a podzimními svetry, ale také se hodí k sukni, kabátům a dají se nosit v libovolném věku. Už dávno totiž neplatí, že je nosí pouze skejťáci a členové punkrockových kapel.

V současnosti je můžete potkat jak na mladé slečně, tak na dospělé ženě, která spěchá do práce v kanceláři nebo doprovází své děti do školy. Řeč je o značce Vans. Během let své existence si totiž právě tato značka vydobyla své čestné místo v popředí žebříčku

Buďte in díky staré škole

Nejznámějším modelem obuvi značky Vans jsou rozhodně tenisky Old Skoool. Ty se vyrábí jak v dámské, tak i pánské variantě. Původně se jednalo o boty určené zejména pro skateboardisty, ale postupně se staly oblíbenými v celé společnosti.

V současné době se Old Skool dámské tenisky vyrábí ve všech možných barvách. Proto se dají vzít doslova ke každému outfitu. A díky spolupráci značky Vans se značkou Marc Jacobs vznikla i unikátní haute couture kolekce, která boty Vans přenesla na ještě vyšší úroveň.

Černobílé kostky versus barvičky

Typickým znakem, díky kterému jsou Vans tenisky nezaměnitelné, jsou černobílé kostky a také pruh umístěný na straně boty. Jelikož se dříve vyráběla pouze černobílá varianta, kterou si umělci, volnomyšlenkáři, punkrockeři a další začali upravovat s pomocí fixy.

Tím si boty odlišovali od ostatních, a proto se začaly tenisky Vans vyrábět i v barevných variantách. Vybrat si tak může jedinec, který miluje růžovou, stejně tak jako ten, který má rád všechny barvy duhy.

Pohodlí a komfort při chůzi

Boty společnosti Vans jsou samozřejmě také velmi komfortní a pohodlné na nošení. Bez problému v nich strávíte celý den, a při správné péči a impregnaci překonají i typické podzimní průtrže mračen. Platformou, která nabízí široký sortiment a je velmi dobře zásobený, je kupříkladu Flexdog.

Pokud ještě ve své sbírce nemáte pár kultovních tenisek Vans, rozhodně neváhejte a alespoň jeden pár si pořiďte. Vansky, jak se jim lidově říká, se dají nosit celoročně a k jakémukoliv outfitu.

Dejte najevo svou osobnost, vyjádřete svoji individualitu a svůj styl. Pár legendárních tenisek Vans vám v tom pomůže. Každá bota má ergonomicky tvarovanou vložku a poskytuje pohodlí a příjemnou chůzi. Díky vysokým podrážkám a kvalitnímu provedení mají boty dlouhou životnost. Vsaďte na klasiku a buďte in i v podzimních plískanicích.

Související články