Chcete v byznysu hrát ligu jako MBA?

cambschool.cz
Komerční článek
|
19. 08. 2019
|
Trh práce zažívá v dnešních dnech hotové obrození. Se spoustou zajímavých nabídek jde ale ruku v ruce i mnohdy nelítostná konkurence. A ve světě managementu to platí minimálně dvojnásob. Jak tedy zvýšit své šance na zářnou kariéru? Určitě bys měla zvážit manažerské studium MBA…

V západních zemích už manažerský titul MBA není žádnou novinkou. Do této obdoby magisterského titulu se ale stále více lidí hlásí i v našich končinách. A není se ani čemu divit – manažerské schopnosti a dovednosti jsou zatraceně užitečné nejen pro samotné manažery, ale prakticky pro kohokoli, kdo si rád rozšiřuje obzory a rád by zvýšil svou cenu na trhu práce. Je tohle i váš případ? No výborně – kde se ale v Česku k MBA studiu přihlásit?

Cambschool v Praze – na správné adrese

Jednou z nejoblíbenějších institucí, která u nás toto studium MBA nabízí, je pražská Cambridge Business School. Titul MBA tady můžete získat hned v několika oborech – a co víc, studovat můžeš dokonce i online. Škola je ověnčena spoustou prestižních ocenění a vyučují tady ty největší kapacity v manažerských oborech.

Jedním z těch nejzajímavějších je například Management Soft Skills, jenž si klade za úkol naučit vás umění jednat s lidmi a poodhalit lidských emocí nebo správného přístupu k zákazníkovi a vlastně i všem ostatním. Bez těchto dovedností se dnes neobejde nejen žádná manažerka, ale i každý, kdo během práce jakkoli komunikuje s ostatními.

Neplýtvejte časem – vzdělávejte se efektivně

V Cambschool myslí i na studenty, kteří nemají čas sedět každý den na přednáškách a chtějí se vzdělávat s maximální efektivitou. Celé studium si můžete flexibilně přizpůsobit svému rozvrhu a s dobrým time managementem vám zbyde i dostatek času na rodinu a pracovní povinnosti.

Ke všem potřebným studijním materiálům budete mít přístup i z domu. Do školní budovy na Praze 1 se budete muset dostavit jen několikrát za semestr na interaktivní semináře, a i u těch budete mít na výběr z několika termínů. Standardní délka studia je jeden rok a nejbližší výukový blok začíná už tento podzim.

Zaujalo vás studium MBA na Cambschool? Více informací najdete na její webové stránce. A samozřejmě – přejeme hodně štěstí budoucím studentkám!

Související články