Trendy, které milujeme a muži nenávidí

Bigstock.com
Komerční článek
|
14. 12. 2021
|
Není snadné držet krok s módou. Široké okolí tě často nechápe, u mužské populace ztrácíš na přitažlivosti. Nadšené vzdychání zasvěcených kamarádek to ale dokáže vynahradit. Udělaly jsme malý průzkum a zjistily jsme, co mezi našimi ženskými a mužskými přáteli budí nejrozporuplnější emoce. Mrkni na seznam!

via GIPHY

Kalhoty s vysokým pasem

Devadesátky jsou zpátky s mnoha hravými i obskurními trendy. Zatímco my nadšeně vytahujeme džíny skoro až pod prsa (a máma nám tleská), naši muži jen koulí očima. „Panebože, chybí už jen plísňový potisk a mrkváčový střih, strašné!“ stěžuje si třicetiletý Pavel. Podle nás je ale tenhle trend mnohem víc cool než džíny s pasem dosahujícím sotva půlky hýždí s tangáčovou nástavbou.

how-to-wear-an-oversized-sweater.jpg


Alux.com

Oversized svetry

Kašleme na miniaturní cardigany, o několik čísel větší huňaté svetry nám dopřávají mnohem větší pohodlí. Společně s cigaretovými džínami a buřinkou pak mají pořádný módní šmrnc. Nemyslí si to ale všichni. „Obří svetry mění křivky těla v neforemnou krabici. Vzory se podobají těm, které jsem si vozil na tábor ve třetí třídě. Přijde mi to opravdu děsné. To radši pěknou džínovou bundu,“ říká dvaatřicetiletý Aleš.

blog-p-030812-peplum-kate-middleton-623.jpg


ladybojangle.wordpress.com

Peplum

Zní to jako latinský název pro vyhozenou kyčel, ale najdeš to ve většině dámských skříní. Extra kousek látky doplňující triko nebo sukni o volánovou vrstvu se probojoval na hvězdné koberce, ale rozhodně ne do mužských srdcí. „Vypadá to jako šatičky z dětské skříně. Nebo něco, co si na sebe vezmete, když chcete zamaskovat časné těhotenství. Nebrat!“ Doporučuju devětadvacetiletý Honza.

rompers.jpg


lapetitepear.com

Krátké overaly

Tohle opravdu nechápeme - krátké overaly jsou praktické a mohou být i roztomile hezké. Ideální na festival nebo na dovolenkovou promenádu. Zdá se ale, praktická stránka je našim milým putna. „Stačí už nasadit jenom klobouček a letecké brýle a je mi jasné, že mám co do činění s husou, která mě v baru stáhne o tři drinky a se jde vybrečet na záchod. A krátký overal je poznávací znamení!“ vysvětluje pětatřicetiletý Michal, kde přišel ke své iraciáonální averzi.

 

via GIPHY

 

Husté obočí Cary Delevingne

Máme ji za bohyni stylu. Od té doby, co si začala Cara vyšlapovat po předváděcích molech, slaví husté brežněvovské obočí svůj návrat. My jsme nadšené, že se můžeme vykašlat na otravné vytrhávání chloupků a místo po pinzetě sáhnout po tmavé tužce. Evidentně nám to ale ubírá na jemnosti. „Nemám nic proti přirozenosti. Je to určitě lepší než tenká vytrhaná linka, ale tohle už mi přijde moc. Dost často má dotyčná navíc výraznou neonovou rtěnku a to mi přijde jako vrchol. Mnohem radši mám jemnější linky,“ kňourá třiatřicetiletý Petr.

5 párů bot, které tuto sezónu musíte mít!

Pánové, díky za vaše názory. Naštěstí už ale není osmnácté století a my se nemusíme oblékat tak, abychom potěšily vaše oko. Móda je umění, kterému jsme propadly kvůli sobě. Když vy si můžete hrdě nosit své pivní pupíky s tričky s rádobyvtipnými slogany, my se můžeme od hlavy až patě zahalit do největšího svetru na světě tak, aby nám čouhalo jen naše obří obočí.

Další módní lahůdky můžete sbírat na kočičím Facebooku a Instagramu!

Související články