Horoskop na červenec 2017: čeká tě žhavé léto?

bigstockphoto.com
|
28. 06. 2017
|
V létě to bude mezi lidmi jiskřit. Jako obvykle. Vyšší teploty, odhalenější figury, povalování u vody nebo sport, to všechno může pořádně rozvířit vzduch a hormony. Pojď se s námi podívat, co tě čeká v červenci. Buď připravená na všechno!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

V červnu se tě možná týkala lákavá pracovní nabídka u nás nebo v zahraničí. Ať ses rozhodla jakkoli, červenec ti přinese hlavně změnu v oblasti vztahů – může jít o seznámení s někým zajímavým i o žhavý letní románek! Pokud ale nejsi momentálně single, dávej si pozor na všechny nástrahy, aby se celá věc neprovalila.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býkům hvězdy v oblasti lásky přály už v červnu a v červenci v tom budou neúnavně pokračovat. Vydej se s miláčkem na dovču nebo aspoň prodloužený víkend někam, kde to ani jeden z vás nezná. O zážitky nebude nouze! Single kočky mají větší než velkou šanci potkat někoho opravdu perspektivního. Tak se neschovávej v pelíšku!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Šlo ti v červnu všechno jako po másle? Tak se připrav na pěkně pekelný červenec. Jestli nemáš naplánovanou dovolenou, v práci tě nikdo nebude šetřit a ty se budeš muset sakra otáčet, aby bylo všechno v pořádku. Láska a vztahy budou spíš na průměru. Ale neboj, žádná krize netrvá věčně.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v červenci za úplné hvězdy. Ve vztahu nebude ani mráček, v práci zavládne pohoda a dokonce si užiješ i rodinné setkání, jestli je nějaké v plánu. Všechno svědčí ve tvůj prospěch, tak toho využij i k prosazení svých tužeb!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

S miláčkem možná přemýšlíte o tom, kam svůj vztah posunout. V létě to přímo nahrává uvažování o potomkovi, takže pokud jste oba připravení, klidně se do toho pusťte. Dávej si v tomto období pozor na klimatizace a ledové nápoje, dokážou být pěkně zrádné a ty určitě nechceš slunečné dny proležet v posteli s angínou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na tebe čeká v červenci nejedno překvapení. Na dovolené se o tebe může pokoušet vášnivý cizinec, na tobě bude záležet všechno ostatní. Jakmile se vrátíš domů, překvapí tě i změny na pracovišti. Dej si pozor na úrazy z nepozornosti. I naražený prst může pořádně bolet.

bigstock-woman-being-carried-by-her-boy-140406806.jpg

Pokud patříš k Pannám, čeká tě nejedno překvapení.
bigstockphoto.com
Zatímco některým kočkám hvězdy dopřejí pořádně žhavé léto, jiné pěkně ošidí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zatímco v červnu jsi nejspíš jela na plné obrátky, během prvního prázdninového měsíce si trochu oddychneš. Jestli je i u tebe v létě míň práce, využij toho k dodělání restů, ke kterým se jinak nedostaneš. Doma zavládne pohoda, nehrozí nic nečekaného a už vůbec ne nějaké nepříjemnosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tady se asi nic významného nestane. Červencem sice propluješ v poklidu a letní počasí si vychutnáš plnými doušky, ale že by se objevil někdo, kdo by ti pomotal hlavu, o tom se vůbec mluvit nedá. Zaměř se spíš na práci a na rodinu, kde veškeré úsilí padne na úrodnou půdu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jestli tě trápil tvůj současný vztah, teď se všechno rozsekne – buď se udobříte a všechno si vyjasníte, nebo půjdete od sebe. Jakkoli to zní tragicky, neměj strach, všechno bude zase v pořádku, i když třeba s někým jiným. Přátele kolem sebe máš pořád, s jejich pomocí každou peripetii zvládneš.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Sbal se a odjeď, dokud ještě můžeš. V práci to totiž nebude žádný med, takže uděláš nejlíp, když vyrazíš na dovolenou, i kdyby to mělo být na Mácháč nebo do Beskyd. Ať už tam vyrazíš sama, s kamarádkou nebo s kocourkem, bude to stát za to. Žádný letní románek ale nikde nečekej, hvězdy tomu ve tvém případě ani trochu nenahrávají.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tady bude všechno v pohodě. Dovolená proběhne bez problémů, pokud ji plánuješ až na jindy, ani v práci nehrozí nic zásadního. Hvězdy přejí v červenci nezadaným Vodnářkám, tak se vydej na lov. Jenom dej pozor, abys nenaletěla chlápkovi, o kterého bys za jiných okolností fakt nestála.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Připrav se na jiskření! Ač jsou Ryby klidným znamením, v červenci se jim budou lýtka zapalovat tak, že je známí nebudou poznávat. Mezi nabídkami na společnou letní noc můžeš najít i někoho, kdo by se o tebe rád staral trochu déle. Stačí si vybrat!

Související články